Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
:(
Ogólnie to problem ze znajdowaniem najprostrzych słów, nie pamietam co mówiłem 5 sec temu, jak złota rybka bez kitu...
Zgadzam się z tym, że są ciekawsze substancje - kto by się nie zgodził xD
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Benzę można jeść "samą" lecz lepiej się zpizgać kaszlodynem przy okazji albo bodaj wcześniej tak aby benza na zjazd deksa weszła, też jest dobra masa
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
trza sobie benzemowe kryształki soli na mniejsze rozkruszyć, to samo z deksem zrobic, pomieszać wszystko i dawaj w nochala
Nawet kurde nie zdarzysz poczuć jak ten fixik spłynie ci, bo przeto juz bedziesz taki wyjebany, że do końca życia będziesz mógł podziwiać te wszystkie kolorki i dzwoneczki i takie tam, a i przemyśleć pare spraw można też jak ci akodinek pozwoli, ot takie furiactfa <_<
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
bralem raz 4 saszety na 60kg i po 6 godzinach mialem nerwice najmniejszy szmer czy dotkniecie koldry wprowadzalo mnie w paniczny strach przed robalami na ciele. Ble. Ale moze najlepiej po prostu nie byc samemu :)
Coś dla osób, lubiących fazy przeszywane strachem. Ja tam lubię, ale z benzą obcowałam góra 4 razy, w dawkach nie mniejszych, niż 3g, mniej mnie w ogóle nie rusza, a ważę tyle, co Ty :rolleyes:
Od jutra rzucam.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.