Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 94 / 17 / 0
Najlepsze połączenie kawa + clon :), aczkolwiek zalecam jak najrzadziej stosować to połączenie,choć lekarzem nie jestem, a najlepiej w ogóle, w czwartek zapodałem 6mg clona,na 3 raty po 2 mg w odstępach czasowych, tak mnie aktywizowały że całą noc nie zmrużyłem oka, ćwiczyłem, sprzątałem itp. :))
Uwaga! Użytkownik NarcosSantos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3120 / 1073 / 0
ja mam teraz całe opakowanie Clonazepamum TZF 2 mg w gotowości, które czeka w szafce z lekami. jednak odkąd dostałem, to jeszcze nie wziąłem nawet jednej ćwiartki i zostawiam na naprawdę ciężkie i wymagające sytuacje. niewiele wcześniej miałem do czynienia z tą benzodiazepiną, dopiero teraz mam jej większy zapas. jedno jest pewne - nie ma sensu szarżować z tak silnym środkiem i robić z niego zabawki. mi osobiście starczy to opakowanie na 120 razy, bo będę stosował 0,5 mg, czyli ćwiartkę tabletki. to nie jest mała dawka, bo aż 10 mg Neorelium (diazepam). a zazwyczaj stosuję dziesiątkę rolek, gdy biorę.

no i klonazepam to dobry wybór jako podkład do Tramalu, bo podobnie jak rolki świetnie zabezpiecza i potencjalizuje działanie sedatywne opioidu.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 11 / 1 / 0
Seria szybkie pytanie i szybka odpowiedź:
Czy jak wypije jedno piwo niskoprocentowe po zjedzeniu 2mg klona to cos mi odjebie?
  • 3406 / 536 / 0
HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 779 / 51 / 1
06 września 2020StraightEdge pisze:
Czy jak wypije jedno piwo niskoprocentowe po zjedzeniu 2mg klona to cos mi odjebie?
Zależy co masz na myśli niskoprocentowe. Dla mnie takie piwo to te co ma 5%. Wysokoprocentowe to takie jak Żywiec Porter czy chociażby legendarne już Karpackie.
Mojej koleżance dałem kiedyś Barsa xana 2mg, wypiła ze mną na pół właśnie portera. Twierdzi, że nie pamięta wieczoru. To był jej pierwszy raz z benzodiazepiną.
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1211 / 616 / 0
Od jednego piwa nie, ale pytanie czy na jednym piwie się skończy. %-D
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 1 / 0
@KarmiKlasik kiedys pilem piwo do 3mg xana i mi tylko troche odjebalo, chodzilem najebany i nie pamietam niektorych rzeczy, ale wtedy mialem mniejsza tolerke. Od 2 tygodni zjadam codziennie 2mg klona wiec chyba jak wypije jednego lemon garage to mi nie odjebie reakcji paradoskalnej
  • 779 / 51 / 1
Pytałem o wiele rzeczy na tym forum, ale nigdy czy mogę się napić po benzo %-D
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 94 / 17 / 0
06 września 2020KarmiKlasik pisze:
Zależy co masz na myśli niskoprocentowe. Dla mnie takie piwo to te co ma 5%. Wysokoprocentowe to takie jak Żywiec Porter czy chociażby legendarne już Karpackie.
Mojej koleżance dałem kiedyś Barsa xana 2mg, wypiła ze mną na pół właśnie portera. Twierdzi, że nie pamięta wieczoru. To był jej pierwszy raz z benzodiazepiną.
A to nic dziwnego,pierwsze kontakty z bdz to zawsze największy poziom zaniku pamięci. Z alkoholem mieszanie bdz nie jest dobrym pomysłem z kilku przyczyn. Najważniejsza z nich to śmierć, jeden zje paczkę clonow 2 mg przez cały dzień,wypije 6 pian i będzie stał na nogach, akurat taki miks zrobiłem kiedyś, tylko byłem okropnie wjebany w clony, jadłem to jak witaminę C. Można pić alkohol i jeść bdz i nic się nie stanie, a można wypić 3 piwa, zjeść clona i się więcej nie obudzić.Reasumując nie jest to dobry pomysł, nawet jak nic się nie stanie, to szkoda głowę niszczyć takim połączeniem. Używajcie ludzie bdz tylko i wyłącznie leczniczo, a nie rekreacyjnie, no ale każdy ma swoje życie, odpowiada za siebie, mamy wolna wolę wyboru i każdy zrobi co będzie chciał, a clony szybko potrafią związać nas ze sobą i ta wolna wola zanika,bo się budzisz któregoś dnia i nie dasz rady funkcjonować bez clona, okazuje się nagle że przekroczyłeś cienką granicę,niewidzialną i niewyczuwalna prawie gdy ją przekraczamy.
Uwaga! Użytkownik NarcosSantos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1670 / 306 / 0
Tyle razy było wałkowane - nie powinno się łączyć benzodiazepin z alkoholem! Moim zdaniem to profanacja, już nie mówiąc o negatywnych skutkach takiej kombinacji. Jak już musicie z czymś mieszać, to z pregabaliną :patrzy:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
Zablokowany
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.