Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Problemy najprawdopodobniej miałem już wcześniej, natomiast prega skutecznie je maskowała ( bo lek ma również działanie przeciwbólowe ). Oprócz bólu kręgosłupa standardowe objawy, poty,
przy każdej próbie wstania zbierało mnie na wymioty, miałem problem z prostymi czynnościami ( chociażby żeby się umyć czy skorzystać z toalety ). Masakra. Dziś udało mi się lek dorwać, wziąłem mniejszą dawke niż standardowo i w końcu udało mi się zasnąć, a po przebudzeniu wróciłem do życia ( ból pleców ustąpił ). Już któryś raz sam sobie przez nieuwagę wyrządzam niebywałą krzywdę. Teraz już zacznę tego pilnować.
Mega quick pytanie. Chce odpowiedzi mądrej, od doświadczonej osoby.
Pregabalina ma dobry efekt dla sen, dlatego eksperymentuje teraz 1-0-1, w dawkach 150. Normalnie brałem wszystko rano, 300mg, ale nie wiem czy jest jakaś w ogóle zaleta tego? Przy GAD, kilka naukowych papierów mówi o bardzo małej różnicy między 300 a 150. Sam zauważyłem ten efekt, dlatego nie mam zamiaru nawet wchodzić na 450. Zresztą, kręci się kurwa łeb, a euforii z tej substancji dawno nie miałem, i nie szukam. I pytanie jest, czy ktoś był na takim 150-0-150, i 300-0-0 przez dłuższy czas, i może opowiedzieć jakie różnice w śnie, zmniejszenie objawów GADu, i może skutkach ubocznych z jednym i drugim?
Z góry dzięki i trzymajcie się zdrowo
04 czerwca 2024doorman2020 pisze: Hej
Mega quick pytanie. Chce odpowiedzi mądrej, od doświadczonej osoby.
Pregabalina ma dobry efekt dla sen, dlatego eksperymentuje teraz 1-0-1, w dawkach 150. Normalnie brałem wszystko rano, 300mg, ale nie wiem czy jest jakaś w ogóle zaleta tego? Przy GAD, kilka naukowych papierów mówi o bardzo małej różnicy między 300 a 150. Sam zauważyłem ten efekt, dlatego nie mam zamiaru nawet wchodzić na 450. Zresztą, kręci się kurwa łeb, a euforii z tej substancji dawno nie miałem, i nie szukam. I pytanie jest, czy ktoś był na takim 150-0-150, i 300-0-0 przez dłuższy czas, i może opowiedzieć jakie różnice w śnie, zmniejszenie objawów GADu, i może skutkach ubocznych z jednym i drugim?
Z góry dzięki i trzymajcie się zdrowo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.