Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 171 / 25 / 0
11 kwietnia 2021CATCHaFALL pisze:

(...)
Alpra ma tylko jeden, poważny ubok:
Spoiler:
No kurwa ujęte idealnie. Myslalem, ze przez miesiac czasu na lajciku bede sobie podjadac a tu zonk. Ciśnienie na dorzutke miałem tak ogromne, że w ciągu dwóch dni wpierdoliłem całe 29mg (jedna tabsa poszla dla kolesia) %-D . Zaczynalem od 2mg na raz a pozniej to chyba 5mg juz na raz nakurwialem XD. Dziwnym trafem odcielo mnie dopiero po 14 mg i wypitym drinku.

Nawet przy kokainie nie mam takiego parcia na wiecej...
Ale to moze dlatego, ze nie przepadam za stimami w miare mocno.

Pozniej z 5 razy przeszukiwalem miejsca w chacie gdzie moglbym schowac blister, bo nie wierzylem, ze wszystko wpierdolilem.

Jazda bez trzymanki. Gadalem ze starszym i nic nawet nie ogarnal. Mozliwe, ze myslal, ze najebany jestem haha. %-D
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 9 / 0
No chyba, żadna benzyna nie daje takiego parcia na dorzucanie jak alpra to fakt. Chociaż po przekroczeniu jakiejś tam indywidualnej granicy, każde benzo jakby samoczynnie znika.
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 633 / 154 / 0
Benzyna bezpośrednio to nie, ale ciśnienie na dorzutkę alpry jest niczym, w porównaniu z parciem na pochodne benzo - zetki typu zolpidem.
  • 2876 / 267 / 0
^ że co? zolpidem to mnie nawet nie klepał XD
alpra to zdecydowanie benzo z największym potencjałem rekreacyjnym, polecam jeszcze midasa, diazepam i bromki
  • 78 / 9 / 0
To prawda w kwestii dorzutek, taki nasen jest wyjątkowo silnie uzależniający, chyba nawet bardziej niż taka siekiera jak klon... a jedzie do mnie właśnie zolpidem i zopiklon. Może dzisiaj przyćpię zolki 30-40 mg, ale generalnie załatwiłem receptę na faktyczne problemy ze snem po odstawieniu alko.

Na IKP widnieje już zieloniutkie zrealizowano, ekstra, bo nie miałem obiecane, a jedynie napomknięte, jak starczy czasu to Ci wykupię.
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 633 / 154 / 0
12 kwietnia 2021p420 pisze:
^ że co? zolpidem to mnie nawet nie klepał XD
To nie jest wina substancji, tylko skutek rozmaitych testów na GABA i rozwijania tolerancji na uspokajacze.
  • 78 / 9 / 0
Zolpidem, nie powtarzalna faza. Nie ma nawet do czego porównać. Szkoda, że potencjał rekreacyjny zolki tak szybko się wyczerpuje. Udało mi się zaliczyć taką lotę, bo nie miałem jeszcze tak dużej tolerancji na benzo. Do tego udało mi się ujebać i nic nie odstawić, zero przypału. Najbardziej mi się w tej fazie podoba wyczuwalna obecność, nie kogoś a raczej czegoś w moim przypadku mimo, że byłem sam w domu. Może brzmieć trochę przerażająco, ale sama faza wcale taka nie jest.
  • 319 / 42 / 0
A na mnie zolpidem w ogóle nie zadziałał, tak jak zaleplon, próbowałem trzy razy.
Lepiej - nawet nie mogłem po tym usnąć, tak jakby reakcja paradoksalna (?). Nie spałem do 5 rano.
  • 2876 / 267 / 0
co jak co, ale po zaleplonie to myślałęm że zalepiłeś raz dwa
  • 2118 / 351 / 0
Nie ma co, alprazolam idealnie miksuje się z pregabaliną. Dziś uskuteczniłem mocny miks 1.5g pregabaliny (bo chciałem po prostu się uwalić nią), kilka lufek THC a na koniec jeszcze 1 mg alpry to już w ogóle rozluźnienie jak człowiek - guma, lekko wieje. Ale koncentracja świetna, można się dobrze wkręcić np. w jakieś gierki i odpierdalać cuda na takim booście. Nie żarłem alpry od około miesiąca (ani wgl benzo żadnego)i ten 1 mg na podkładce z pregabki wszedł mocno, ciało tak rozluźnione, że tylko siedzieć w fotelu. Pomiędzy pregą a benzo zachodzą interakcje, wzajemnie się wzmacniają. Wcześniej jeszcze 2 piwa były jedno 7 drugie 6.5%, #GABAHIGH
like the others before you
one by one we will take you
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.