Chociaż nie ukrywam, dorzuciłam 2mg Alpry przed chwilą i senności nie ma. Ale oprócz modafinilu dziś weszły z 3-4 kawy.
Dziś poszło z 7mg łącznie Alpry, ale z przerwami (co 1-2h) więc to chyba mija się z celem bo ponoć czas działania to 2h. :((( Wgl mam ostatnie opakowanie Alpry i nie ukrywam że po dzisiejszym dniu widzę że to mi się zaraz skończy i trzeba będzie więcej :O tylko nie mam skontttt omg jak żyć (może ktoś podrzuci jakiś sprawdzony link priv? chyba ze tak nie można tu to przepraszam administratorów, ale nie chce zamawiać takich nonamów jak kiedyś z oglaszamy24 xD).
Ja wierzę osobiście farmaceutom gdy mówią że coś jest zamiennikiem, ale no jak mowie nie mam porównania z innymi brandami Alpry. time will show
11 kwietnia 2021p420 pisze: ja zdecydowanie kwestionuję, że jest krzyżowa tolerka z benzo i alko. znam parę osób, co potrafią wypić niemało, więcej niż średnia. za to po 1mg alpry tak nim wiało jak chodził, że niewąsko ogólnie tak napiszę xd
oczywiście ilości alko były spore co nie zmienia faktu że pół roku później 20mg rolek mnie grubo robiło. Tak więc u mnie ta tolerka była.
Po samym benzo nie widziałem by kogoś "wiało" na podkładzie z dwóch piw już co innego, choć skoro twierdzisz że widziałeś taki przypadek myślę że tak było. Chyba że pod pojęciem "wiało" co innego mamy na myśli
Mi po przechlaniu dali 60mg + 3xinj rolek na start (nie wiem ile w iniekcyjnej mg jest) i przez pierwszy i drugi dzień jeszcze mnie trzepało (2 dzień zmniejszona dawka o 1 inj, trzeci o 2/ dwu i pół tygodniowy taper do zera z przejściem na coś z wychwytem zwrotnym gaba). A taki start przed startem to po ~250ml przez 12h i 20mg rolek jebła mnie padaczka gdzie z benzo wcześniej kontaktu nie miałem
oczywiście ilości alko były spore co nie zmienia faktu że pół roku później 20mg rolek mnie grubo robiło. Tak więc u mnie ta tolerka była.
Co do samych alp porównania jakotakowego nie mam
za to klony z alk jak najbardziej i klony z alpami a alk z alp mogę tylko przypuszczać
już od dość sporego czasu tylko weeekendowo czy okazyjnie już walę alprę, bo to gówno jest tak kozackie jak kozacko mocno uzależnia fizycznie, nie polecam
Czy po 6-8mg alpry na raz nie byłeś senny? Gdybys nie odkurzał w tym samym czasie (btw to chyba się wyklucza jedno z drugim)
nie wyklucza, bo zajebisty miks właśnie, benzo znosi uboki stimów jak walące serce, pocenie się. z mefem jeszcze pół biedy, bo nie czuję praktycznie fizycznych objawów, ale jak pierdolnę speeda nie ma opcji, że bez benzo, to późniejszcze spinanie mięśni etc., jebać
jak się wpierdalało alprę jak cukierki to nawet nie patrzyłem kiedy ile walę, ale miałem tak pojebaną tolerkę swojego czasu, że po 6mg naraz nawet nie jakoś bardzo mnie muliło, zresztą wtedy z tego co pamiętam to już alpra nie muliła, a stymulowała, poczucie supermena i mogę wszystko
A ta alpre od lekarza legitnie z recki dostajecie na jakieś kłamstwa kłamstewka?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.