4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
po wypowiedziach widac, że mef jest wszedzie.
Tylko nie kazdy ma dojscie.
Chłop woli klienta który wchodzi bierze 10-20gr i płaci 80zł/gr.
Kto dzis bedzie ryzykowac przypał zeby pojedynczemu cpakowi gonic 1-2 gr?Zreszta to juz inaczej niz kiedys.
Dziś dobry materiał (obojetne czy mef czy władziu) jest dla ludzi konkretnych.
ogolnie tendencja jest taka, że jakbym wyszedł i popytał o zrodla po starych znajomych to pewn ie byłoby echo.
Dziś reklama jest niemile widziana. Wąskie grono klientów i tyle.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 5 / 0
Sashimi pisze:
W krakowie dobra jakość mateusza za ~80zł. załatwiam od znajomego bramkarza sort miota jak ten z blackneta ;)
To ja nie z Krakowa, a po 25-40zł pure mogę.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 13 / / 0
Czy w okolicach Bielska-Białej można dostać cos konkretnego czy tylko moje źródła sa chuj***.
  • 443 / 6 / 47
makeithottt pisze:
@haszhaszowski
Jeszcze jest?

Ktoś sie orientuje jak wyglada sytuacja w trojmiescie i okolicach?
Jeeest, rozpierdol i.v. i dzień z życia na zwale. Anyway, wjazd z opio rozkurwia %-D
  • 83 / 1 / 0
U was też tak dużo jest małoletnich dilerów uważających siebie za gangsterów opierdalających klefedron za 70 zł twierdząc że to mef? Zawsze beke mam z tego :D
  • 4894 / 853 / 0
Standard , namnozylo sie osiedlowych Sebkow.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 3 / 0
none88 pisze:
Na deepwebie jest do kupienia, wysyłany z polski, nie jadłem sortów sprzed 2010 to nie mam porównania, ale 3mmc i 4mec bije na głowę więc to może być to.
Możesz puścić mi na priva kto i na którym markecie wysyła z polski?
  • 96 / 1 / 0
W trójmieście jest coś obecnie ? Osobiście szukałem, ale nic podobno nie ma.
  • 11 / 2 / 0
Ja szukam na Poznaniu od kilku miechów ale nadal nic. Chyba jest tak jak mówi randomuser118 dostęp ma wąskie grono klientów, którzy zawsze mają klops.
A ta małoletnia gangsterka z 4-CMC (jako 4mmc) jest powszechna w wielu miastach i nie tylko miastach.
  • 111 / 3 / 0
A jak jest obecnie z Krakowem? Dalej jest dobry sort?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.