Może też już nie te zdrowie...
buhaaaaaa ,twoje teksty sa syntetyczne jak mortadela z biedronkki.nic od siebie nie potrafisz dodac.a twoją szczerosc"że mi życzysz jak najjlepiej ,wsadz sobie w buty.bije od ciebie msciwosia i jadem z kilometra.
osobiscie jestem czysty od alko,a z klonem powoli sie rozstane.kreatur szukaj w najblizdzym otoczeniiu.
parasolu.
oko w oko ze mna bys sie zesrał.
ps. ciekawe ile czasu spedziłes nad klawiatura żeby przeartykułowac taki wyraz jak "imaginacja"
he he he.
kowal1125 pisze: buhaaaaaa ,twoje teksty sa syntetyczne jak mortadela z biedronkki.nic od siebie nie potrafisz dodac.a twoją szczerosc"że mi życzysz jak najjlepiej ,wsadz sobie w buty.bije od ciebie msciwosia i jadem z kilometra.
osobiscie jestem czysty od alko,a z klonem powoli sie rozstane.kreatur szukaj w najblizdzym otoczeniiu.
parasolu.
oko w oko ze mna bys sie zesrał.
ps. ciekawe ile czasu spedziłes nad klawiatura żeby przeartykułowac taki wyraz jak "imaginacja"
he he he.
Chcę abyś z tego wyszedł. Chcę sama z tego wyjść. Ale spójrzmy prawdzie w oczy. Fotomontarz, nic nie da oszukiwanie siebie. Będę walczyła i Ty będziesz walczył, ale nie gadaj mi że z tego wyjdziesz bo tego jeszcze nie zrobiłeś. Więc może najpierw zamiast marnować czas na jakieś popaprane posty, szukaj ośrodka do którego Cię przyjmą. Powodzenia ;).
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
A, że boli jakby ktoś umierał to druga sprawa... Ja nie raz te gówno przeżywałem (bo alpra w rocznych i lepszych ciągach...)...
Chcę abyś z tego wyszedł. Chcę sama z tego wyjść. Ale spójrzmy prawdzie w oczy. Fotomontarz, nic nie da oszukiwanie siebie. Będę walczyła i Ty będziesz walczył, ale nie gadaj mi że z tego wyjdziesz bo tego jeszcze nie zrobiłeś. Więc może najpierw zamiast marnować czas na jakieś popaprane posty, szukaj ośrodka do którego Cię przyjmą. Powodzenia ;).
Cos mi tu nie gra dziewczynko z zapałkami.raz życzysz odstawienia innym razem wysyłasz do "cpania tabsów"za chwie pierdolisz cos o osrodku do któreg mnie przyjmą lub nie"
5 miesiecy jazdy na clonie nie wymaga specjalistycznego programu odstawiania tylko checi ewentualnie obstawy typu karbazepina i jakies neuro gówno.
najbardziej mnie rozwaliło zdanie "bede walczyła i bedziesz walczył" ale z tego nie wyjdziesz..to z góry zakładasz że po 5 miesiecznym ciagu bede zarł do konca swych dni??(optymistka)
Co do osrodków to mam za soba 3 terapie i przestałem sie łudzic ,że kolejna mi pomoze.te przstarzałe programy leczen z lat 70 nadaja sie do przywracania żywych trupów z centralniaka.a ja sory może popłynąłem na klonie ale mam rodzine ,prace ,dziecko.
prosiłbym takze o niefikanie bo ja nie z tych co od razu jada do dziewczyn od takich i nie takich"
a z z ciebie takie "dobro"ze od razu snujesz wizje "obsikanego tunelu"
pamietaj,że ciebie tez to moze spotkac.
kurwa,proponujesz terapie a potem co "bullshit,nigdy z tym nie zerwiesz"
wez rozpęd i tryknij z całej siły swoja gimnazjalną głowką w sciane.
Módl sie zeby była gipsowa.
To the rising sun.
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
Shuudan pisze: Jeszcze raz napiszę powodzenia. Bo nie mam siły na dyskusję z kimś kto nie ma do tego ani predyspozycji, ani odpowiedniej inteligencji.
To the rising sun.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.