Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1106 / 221 / 0
Diazepam schodzi szybciutko, bo u nas są tylko piątki w opakowaniu po 20 tabletek. Sedam 6mg odpowiada mniej więcej dwóm takim 5mg, a w opakowaniu jest ich 30. Rolki nawet jak są stosowane jako substytut, do schodzenia, to znikają bardzo szybko.
EDIT: wybacz, nie doczytałem, że masz czeski 10mg. Ja mimo wszystko zawsze trzymam rolki na czarną godzinę w razie co, już mi ze 2-3 razy dupe uratowały.
  • 2876 / 267 / 0
właśnie moje źródło ma cenę za 30 szt trójek broma praktycznie taką samą jak 20 x 10mg diazepamu, więc chyba zdecydowanie lepiej jak się domyślam zostać przy diazepamie?
  • 12769 / 2470 / 0
Taniej za tabletkę wychodzi Bromazepam, ale Diazepam moim zdaniem najlepszy : )
Na drugi dzień po Bromazepamie (choć przyznaję, że jest super milutki), zawsze miałem "słaby" dzień.
  • 16 / / 0
Wczoraj brałem 18-19 tabletek sedamu 3 efekt to lekkie przymulenie i problemy z równowagą oraz złym samopoczuciem. Jeśli biorę dafkę lorafenu 5mg to ile powinienem brać relanium i czy cenowo to się opłaca?
  • 2876 / 267 / 0
akurat ja mam dojście do diazepamu 10mg a bromki 3mg i opłacałny jest zdecydowanei bardziej diazepam
  • 16 / / 0
Chodzi mi o to czy opłaca się wchodzić w relanium skoro podobno 10mg relanium to 2mg lorafenu...
  • 959 / 137 / 0
Piszecie o depresji/chujowych dniach po odstawieniu Bromka

Czy jak będę go używał 2 tygodnie (tolerancja na benzo zerowa) to odczuje jakiś efekt odstawienny?
Trochę się za siebie wziąłem i odstawiłem alko i opio na dłuższą chwilę mam nadzieję (narazie tydzień trzeźwości ale samopoczucie dobre, więc będzie git) ale chciałbym się trochę wyluzować, bo lekkie lęki i moralniaki mną trzepią po tylu miesiącach ćpania odjebalem trochę maniany i teraz zbieram wszystko do kupy XD

Słyszałem że bromazepam to rekreacyjne benzo. Czy poprawia humor? Boleśnie się to odstawia? Bo nie wiem czy jest sens a mam szanse na kupno paczki na szybko
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 917 / 235 / 0
@up jeśli wcześniej nie byłeś uzależniony od benzo, to po dwóch tygodniach nie powinno się nic stać, zależy też od dawki jaką stosujesz ,jeśli 3mg przed snem ,żeby szybciej zasnąć,lub 3 mg z rana żeby poprawić nastrój i zniwelować lęki to po 2 tygodniach może jedynie lekkie roztrzęsienie wystąpić lub nic. Ja biorę takim systemem od czasu do czasu na fobie i natręctwa ,i po kuracji 2-4 tygodniowej jestem tylko lekko poddenerwowany przez jeden może dwa dni. I Uwaga wiele osób bagatelizuje to bo brom to taki słaby lek,ale też wywołuje amnezję przez czas kiedy go zażywasz twoja pamięć nie działa w sposób prawidłowy.
  • 591 / 144 / 0
Dokładnie brom jest bagatelizowany że to popierdółka, a po stosowaniu w ciągu pokazuje swój pazur. Jest też cholernie zdradliwy przy dorzutkach. Dodatkowo jak wspomninałem wcześniej, to szczególnie depresyjne benzo po odstawce. Jednak jest tak miły i pluszowy w swoim działaniu, że warto go spróbować.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 584 / 155
@thermogrippp, nie sądzę, żeby był aż tak bagatelizowany w kręgu benzożerców, chociażby zważywszy na tę jego, jak to określają ,,pluszowość”. Nie jest to przecież jakieś bardzo słabe benzo; jest około dwukrotnie silniejszy od rolek, więc raczej o umiarkowanej sile działania. Ale jeśli chodzi o zdradliwość dorzutek, to nie ma porównania chociażby z takim lorkiem, klonem czy alprą. Mi się zdarzało parę razy np. zjeść 6 mg na start i potem dorzucić raz czy dwa po 4,5 czy 3 mg i nigdy nie zaczynał się film urywać ani pamięć szwankować jak choćby po dorzutkach w/w benzo; bodajże @Jamedris też pisała, że to raczej mało przypałogenne benzo. Ale fakt, że ma potencjał i jest przyjemny w działaniu, szczególnie przy niższej tolerce.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.