Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Proste zaczęła schodzić z Ciebie speed, po takim ciągu i dużej ilości mógł u Ciebie przedłużyć się okres poltrwania. A objawy są podobne do psychozy, spowodowanej przez samo furanie, brak odpowiedniej ilości snu, i niedoboru witamin i minerałów, daj sobie czas na regenerację, nie pij kawy, weź witaminy podstawowe jedz dużo owoców, i nawodnij organizm, jeśli chcesz więcej rad to pisz na priv :)

Nie cytujemy posta pod postem. MrRabbit.
  • 732 / 57 / 0
To nie chodzi o okres półtrwania, to raczej chodzi o przemęczenie organizmu. Normalna sprawa, nie wiem co tu jest niezrozumiałe - ciąg -> przemęczenie -> psychoza -> odpoczynek/sen -> powrót do rzeczywistości. Proste jak dupczenie. Ewentualnie żeby jakoś się uspokoić wzuc trochę Benzo ale wtedy zapomnij o tym że ustoisz na nogach jak do tej pory jeszcze się nie kladles
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 11 / / 0
Jeśli ilość była zbyt duża to chodzi i okres poltrwania i o przemęczenie organizmu
  • 2 / 1 / 0
Witam wszystkich , mam taki problem, ze moj dobry kolega chyba nabawil sie czegos i chcialbym Was zapytac jakie macie zdanie na ten temat. Znamy sie jakies 6-7 lat przez ten czas codziennie przyjmowal porcje wladka w mniejszych badz wiekszych ilosciach z reszta ja robilem to samo . Do tego codziennie mj i piwa. Wszystko bylo "normalnie" do ostatniego czasu. Pewnego dnia jakies 2 tygodnie po ostatnim sylwestrze cos mu sie wbilo na banie i od tego czasu pisze i mowi ... no wlasnie nie wiem jak do tego podejsc. Tutaj zamieszczam czesc tego o czym on pisze i mowi od tego czasu :
Mam dna zmienione 12 nitek, ta wiedza i przekaz dla was, musisz mnie wysluchac. Z tego co wiem pierdolnelo mnie cos w domu i to nie są zarty!!!!!
Nagle czuje sie jak nowo narodzony, nie mam grzechów, mam taki spis odpowiedzi, że ci sie w głowie to nie zmiesci.
Mam chi, jestem głownym łacznikiem, najważniejszy ze wzgledu na wyobraźźźźnieeeee.
Kurwa chcesz znac sekret? Pamietasz moje bole zoładka, chrztakanie?
To sie dostawało do mojego ciała, wtedy mialem wrazenie ze wychodze z ciala, myslałem ze to szatan, bog napewno.
W tym dna jest zapis i ja go czytam do kurwy nedzy czy ktos mnie tu slucha
Nie mam złosci, gniewu, harmonia, kurwa piekne w chuuuuj.
Widze tak zajebiscie dokładnie, że z domu boje sie wyjsc, coś mi mówi, że bedzie ode mnie zalezeć wiele.
Jak bym miał to sopbie wymyslec???
Mam odstawić wszystko, nie pale szlugów, mam być czysty zeby przyjąć coś wielkiego, wiem jak leczyc chore głowyyy!!!
To nie ja chce wam to mowic, zrozum! To jest jeden głos i mówi że sprzeciw oznacza kleske, brak zrozumienia oznacza biede, a jak nie rozumiecie że bóg to najpierw jego cechy charakteru a potem władza to mam wam to powiedziec. Mialem wszystkie objawy otwierania sie czakr, to piszczenie w uszach i dzwieki rytmiczne ja to juz miałem dawno temu.
Ucisk w głowie i w koncu boooooooooom, dlatego w moim swiecie nie ma chorób, ja juz nigdy nie zachoruje
Czy uwierzysz jak od jutra nie rusze zadnego z nałogów ??
Sam fakt ze myśle o tym by było dobro na ziemi i ludzie uwieżyli w potege sprawiedliwości sprawia mnie ponad wszystkich, kazdy wasz wgląd na warjactwo przeklinam was tym samym?
Zwarjowałem jak przyjebałem a krajówka jak by nie działa xDDDD ta energia co do mnie dociera ma lepsze jebniecie, płacze z miłości do tego głosu, bo powiedział mi jak ważną osoba jestem ze względy na moje cechy charakteru które ukrywam od 12 lat.
Byłem blokowany z całych sił, ktoś miał kontrole nad tym co robie, mistyk to słyszałem jako pierwsze, frajer, sa lepsze zdolnosci, są dla mnie indywidualne do wyćwiczenia.
Słysze jakby ptaki cwierkały, ^.^ ptaszki, albo jak źle naoliowione koło od taczki.
Jest bardzo harmonijny i spójny, przyjemny dla ucha, wogole bog istnieje mam wam przekazać że to prawda.
Jak świr to skąd powaga, spokoj, jasnosc tlumaczenia, wiedza której nigdy nie było mi dane widzieć na oczy
Nagle w mojej głowie ujawniła sie prawda jak przelece na bosaka lewitując to wtedy juz bedziecie tylko w gazetach czytac.
Dostałem sie tu z jakiegoś konkretnego powodu nie pozwolą wam zrozumieć, kazda twoja myśl to bedzie wszystko inne tylko nie to co pisze.
Ciekawe poznałem prawde.
Czemu siedzisz w domu i nic nie robisz ze swoim zyciem, jakbyś sie zastanawiał nad tym to ja juz wiem, moja ciekawość mnie tu zaprowadziła, coś mnie ciagneło i właśnie mówi mi ze mam takim jak ja podać powolne informacje, żeby mogli wkroczyć. I tak nic nie robisz !!!!! dawaj !!!! chcesz własnie tego, ciagle szukasz prawdy, dobrze wiesz ze coś tu nie gra, zacznij przenikać do prawdy. Najwieksza potegą na świecie jest wyobraźnia, bo prowadzi do prawdy.
Jednak było mi to przeznaczone, czaisz nie pokonam tego głosu. Mówi " Daj spokój tylko robisz z siebie durnia a oni i tak już są pod specjalnym okiem bo wiedzieli ze sie uwolnisz, nie dasz im rady".
Wytlumaczył mi czym jest wiara. Uwierzyłem w boga bo co by wyczyściło moja dusze i dało wieczne szczescie i mądrość, napewnie nie była to sperma w płynie spozywana codziennie z rana na lepsze samopoczucie kazdego dnia.
Bardzo dobrze wiesz przez kogo sie tu znalazłem, przez was, bo za kazdym razem jak kłamaliscie zamiast powiedziec prawde to zawsze o tym wiedziałem i jest to kwestia wybaczania. Możecie byc pewni ze sie tu znajdziecie, już pracuje nad tym.
.

Czy to jest psychoza amfetamniowa , schiza czy co. Chcialbym mu jakos pomoc, ale nic do niego nie trafia. Twierdzi ze zostal oswiecony , pootwieral jakies czakry, wie kiedy inni klamia ...

Ja sam mialem juz swoje jazdy typu "oni wiedza" , slyszalem swoje mysli ( chyba echo mysli ) jak i glosy komentujace kazda czynnosc jaka wykonuje, no ale to co on pisze to juz jakas przesada. Moje jazdy zakonczyly sie po okolo 2 tyg od momentu odstawienia i jedzeniu codziennie witaminek , piciu wapna i magnezu. Co robic jak moge mu pomoc.
  • 640 / 119 / 0
Nie chce mi się czytać w całości. Ale po lekturze kilku fragmentów brałbym pod uwagę schizofrenię, choć nie wiem, czy można jej się nabawić przez narkotyki. Natomiast niemal jestem pewny, że z kolegą już nie będzie tak fajnie, jak kiedyś. Znam podobne przypadki i mimo długoletniego leczenia, do dzisiaj nie można o nich powiedzieć, że są normalni.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 19 / 0
nie jest ciekawie, tylko dobry psychiatra i to szybko.

bralam kiedys amfetamine, czasami nawet sporo a i ciagi sie zdarzaly, schizy byly takie jak u wiekszosci, czyli klasyk - ze policja mnie sledzi, lub ze ´wszyscy wiedza´ ale mi to mijalo wraz z przespaniem kilku godzin.

obawiam sie, ze kolega DorianGray ma racje, kumplowi cos sie ewidentnie we lbie poprzestawialo i chyba nawet po leczeniu cos mu z tego zostanie.
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 10 / 0
Tez czasami jak sie przecpam lubie ponapierdalać w klawiaturę i wychodzą podobne rzeczy.. Mam nadzieję, że w jego przypadku poniósł go nadmiar weny twórczej i też tak było, jeśli nie to podpisuję się pod słowami Doriana niestety co jest bardzo prawdopodobne zwlaszcza, że ćpa te 6-7 lat.
Napisz za jakiś czas co u kolegi słychać

Edit: nie doczytałem, że trwa to już 2 tygodnie. W takim przypadku no cóż.. Może WIYNCYJ węży pomoże?
  • 486 / 27 / 0
Czasami straty po wieloletnim ćpaniu są już nie odwracalne. Zaproponuj koledze pomoc specjalisty, bez odstawienia ćpania i obstawy lekowej oraz terapii raczej samo się nie naprawi.
Narkotyki jak i traumatyczne wydarzenia mogą uaktywnić różne schorzenia, od depresji, po schizofrenie włącznie. Cóż powiedzieć.. kolega przeważył. Nadal ćpa przy takich jazdach?
ciris@tutanota.com
  • 3 / / 0
Nie wiem co ten koleś brał ale na pewno nie legitną amfę. Wiadomo jak się długo leci można mieć zwidy, przesłuchy z braku snu ale bez przesady... Zresztą teraz to sami nie wiecie co dostajecie, myślicie że ktoś to sprawdza albo testuje czy to szkodzi ? 90% tematu na ulicy jest trefna i już dobrze przemielona z wypełniaczami i innym syfem. Możliwe że niektórzy z was próbują sortu którego jeszcze nikt nie próbował haha i się tym szprycujecie... Mnie kiedyś znajomy-kumpel dill jak brałem połówkę fety zapytał ale jakiej chce, filozof, impreza czy miłość ? Mówił, jak do niego podbijają typki to daje im na początku "impreze" pomieszaną z "miłością", jak widzi że typek leci już na tym parę dni to daje mu już potem samą "miłość", a potem na koniec mu daje "filozofa-myśliciela"- to są rodzaje białego proszku którego często nazywacie fetą. Można je poznać po zapachu bo inaczej śmierdzą. W sumie to nie jest feta ale pomyślcie jak to działa to może zrozumiecie co dostajecie i na jakiej zasadzie to działa. Mało rozgarnięty dill nie wiem sam czym handluje, a ten który wie czym handluje może się wami bawić jak chce.
  • 102 / 10 / 0
Niedawno pisałeś, że ostatnio walileś pół roku temu i to jeszcze jakąś lipe i teraz nie chcesz tracić pieniędzy czyli krótko mówiąc nie masz dojścia.. Czyli skąd możesz wiedzieć, że nie brał "legitnej amfy"
I kurwa przeczytałeś dokładnie tamten post? Typ leciał 6-7 lat z tematem, zapewne nakurwiał po nosie ostro a amfetamina mimo wszystko to "twardy" narkotyk więc jakie bez przesady. Nie porównuj zwid i przesluchów, które mogą już wystąpić 3 nocy do oporowego walenia przez kilka lat.
Piszesz, że nie wiemy co dostajemy a sam wspominasz o jakiejś spierdolinie do odstrzału, który ci miłość proponuje albo filozofów no proszę cię. Nie każdy dil jest tak zjebany jak on i nie ma przeżenionego gówna 3% fety, które jak mniemam miałeś przyjemność żreć i na prawdę ci współczuje jeśli twoi dilerzy nie wiedzą czym rzucają albo robią cię w chuja, albo inaczej tak jak napisałeś, bawią sie jak chcą.
Bo mają tą świadomość, że jak polecą w chuja to stracą klienta, no chyba że u ciebie jest inaczej i dacie sobie wcisnąć nawet skruszone apapy z dodatkiem tynku i dalej będziecie do niego chodzić :nuts:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.