Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 779 / 51 / 1
Nie mam pojęcia czy to ma coś wspólnego, ale czosnek jest zdrowy sam czasami w wolne dni zjem kawałek lub kilka na kanapeczkach z cebulką. Tyle czasu już nie wziąłem alpry, jakieś 6 dni.. jeszcze jutro i w Pon wrzucam, w końcu...
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 163 / 10 / 0
Gdzieś czytałem że przy dexie mozna zarzucić czosnek dla podbicia efektu i ciekawe jest dla mnie jak to jest z alprą :D
  • 779 / 51 / 1
Testuj, i nam opowiedz, a może twoja wypowiedz trafi do FAQ v2, może komuś się będzie chciało ruszyć klawiaturę i napisać taki przewodnik benzownika.. może ty to zrobisz, bo nikomu się nie chce.. Choć jest taki ogólny dotyczący alpry Alprazolam - FAQ Zbyt dużo się z tego nie dowiecie, tylko kto napiszę FAQ z benzo, skoro nic się nie pamięta 🤣
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1670 / 306 / 0
FAQ benzo jest proste i krótkie: "Najpierw jest pierdolnięcie, a potem... nie pamiętam, ale obudziłem się na dołku" %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 3699 / 613 / 1
13 marca 2021Teabadger pisze:
FAQ benzo jest proste i krótkie: "Najpierw jest pierdolnięcie, a potem... nie pamiętam, ale obudziłem się na dołku" %-D
Przez przypadek dałem ci karmę ale to nic zacytuję tego posta ponieważ uważam że jego treści bardziej nadaje się na zolpidem 😈
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1692 / 1040 / 7
Alperka jest dobra, jeśli:
a) nie masz tolerancji, ale masz zwałe, np. po stimach.
b) kontrolujesz (lol)
c) nie dorzucasz w trakcie jak pojeb (lolx2).

W ogóle dowiedziałam się w sumie przez przypadek, że w Polsce dostępne są tylko wersje 1mg? Prawda?
UK na szczęście dwójki bez pierdolenia, co też niestety bywa zgubne, a świadczą o tym znikające w tajemniczych okolicznościach blistry.

Nie ukrywam, że dziś mi alpra uratowała dupę, emko zwała się wdarła. Zaskakująco uciążliwa, pewnie dlatego że przyjęte piguły czystą emką nie były, miło alpra zniwelowała dolegliwości.
IMG_20210314_002616_707.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 779 / 51 / 1
14 marca 2021Retrowirus pisze:
13 marca 2021Teabadger pisze:
Przez przypadek dałem ci karmę ale to nic zacytuję tego posta ponieważ uważam że jego treści bardziej nadaje się na zolpidem 😈
Ja mu dałem karmę, bo jest kotem, jak skurwysyn.. nie widzisz tego?
ps. Zolpidem to syf, który traci swoją moc bardzi szybko.

Fuzja - d5

Przepraszam, że nie edytowałem .. Prosił bym o scalenie postów
14 marca 2021CATCHaFALL pisze:
Alperka jest dobra, jeśli
a) nie masz tolerancji, ale masz zwałe, np. po stimach.
Tak dokładnie, zawsze to mówiłem, w końcu udało mi się zlikwidować migającą buźkę, mam edycję właśnie dzięki temu <3 :*
W ogóle dowiedziałam się w sumie przez przypadek, że w Polsce dostępne są tylko wersje 1mg? Prawda?
Z tego co ja wiem, to można kupić Xanax 2mg, ale żaden lekarz tego nie wypisuje. Sprawdż sobie apteki internetowe, mają takie 2mg tabletki.
Jednak lekarze wolą ci dać np. 4x30 jedynek. W sumie właściwie robią, bo barsy są drogie i przehajpowane po prostu. Ja daawno temu, nawet miałem polski słoiczek dwójek. Orginalny xans to był.
Jeszcze z czasów O24.

Nie ukrywam, że dziś mi alpra uratowała dupę, emko zwała się wdarła. Zaskakująco uciążliwa, pewnie dlatego że przyjęte piguły czystą emką nie były, miło alpra zniwelowała dolegliwości.
Ja już walę chyba z 4 dzień piguły, lekko to smyra.. na zmiane m;ki i 2cb;ki, skoro o tym mowa idę wjebać ze trzy %-D %-D %-D A jak chcę iść spać, to wale neurolepa, obiecałem sobie nie tykać alprazolamu, do czasu wyjazdu w delegację %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 163 / 10 / 0
Czy kofeina rzeczywiście obniża działanie benzo? Ja nie wyobrażam sobie nie wypiić kawy przed pracą bo po benzo jestem strasznie senny. Ale jeśli kofeina zabija efekt benzo to jaki jest sens łączenia tych dwóch substancji?? Proszę o odpowiedź, będę bardzo wdzięczny. :krowa:

Fuzja - d5

Do poprzedników, mi raz udało się przepisać Xanax 2mg na pogotowiu bo miałem atak paniki, przyjechała karetka i zAbrali mnie na pogotowie i tak właśnie dostałem tą receptę :v jeśli uprosić lekarza to ci wypisze ale to się w sumie nie opłaca bo tam masz 60mg za 80zl a możesz kupić 2 pudełka alpragenu 1mg po 20 zł za pudełko :D
Ostatnio zmieniony 14 marca 2021 przez klemcio97, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 88 / 28 / 0
14 marca 2021klemcio97 pisze:
Czy kofeina rzeczywiście obniża działanie benzo? Ja nie wyobrażam sobie nie wypiić kawy przed pracą bo po benzo jestem strasznie senny. Ale jeśli kofeina zabija efekt benzo to jaki jest sens łączenia tych dwóch substancji?? Proszę o odpowiedź, będę bardzo wdzięczny. :krowa:
Mi kofeina w normalnych dawkach czyli kawa rano popołudniu, wieczorem, w żaden sposób nie zbija efektu benzo (w tym przypadku nie alpry a klona) nawet jak teraz jestem na odstawce po 3 letnim ciągu. Od kofeiny też jestem uzależniony i dopiero po niej czuję się okej. Szlugi też nie wchodzą w żadną interakcję.

Inna sytuacja z energetykami co już pisałem w wątku o klonie. Po energy drinkach czułem jakby wszystko ze mnie upłyneło. No i bardziej mi tyrają bebechy niż kawa.

Jak napisała @CATCHaFALL benzo jest idealne na zjazdy po stimach, kaca ale trzeba z tym uważać bo to jak nakładanie tapety u dziewczyny 1/10. W końcu stan 5/10 będzie się na tyle podobać, że po jakimś czasie obudzimy się z ręką w nocniku.

Co do pozostałych kwestii jako osoba mające spore tendencje do nadużywania alko i narko, mając pod ręka kilkadziesiąt paczek klona non stop nigdy przez te 3 lata a prędzej rok, nigdy nie przekroczyłem dawki 6mg/doba. A nie jednokrotnie miewałem ciągi na alko grubsze będąc oczywiście na benzo. Patrz akapit trzeci, rano 2mg pod język i człowiek jak nowy.
Nie wiem tylko co i jak w mózgu mnie uchroniło, że nigdy nie obudziłem się z pustym blistrem nie wiedząc ile dorzuciłem danego wieczoru. Po prostu dawka 4mg i nic więcej. Ale nikomu nie polecam sprawdzać tego na sobie.
  • 1974 / 528 / 0
14 marca 2021CATCHaFALL pisze:
b) kontrolujesz (lol)
c) nie dorzucasz w trakcie jak pojeb (lolx2).
Z powodzeniem od wielu lat spełniam obydwa punkty i cenie sobie takie używanie alpry.

W benzo się wjebałem tylko z klonazolamem, odkąd używam alpry lub innych aptecznych benzo, nie wpadłem znowu. :świnia:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
Zablokowany
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.