Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 45 / 2 / 0
Flubro w dawce 4gm (przełamana na pół zielonkawa tabletka) przyjęty wczoraj o 20:00 i kolejna połówka o 21:00 (około 11:00 wpadło 2mg etizolamu) nie dał zbytnio odczuwalnych efektów.
Może leciutką, ale na prawdę delikatną eurofię i rzadkie, ale to bardzo rzadkie momenty, kiedy czułem, że kredką pokoloruje świat. Nie czułem ani senności, ani większego rozluźnienia.
Ostatni kontakt z benzo aptecznymi miałem ponad 2 lata temu (alprazolam w dawkach ponadterapeutycznych w kilkumiesięcznym ciągu, schodzenie diazepamem), więc aktualnie tolerancja zerowa.

Jestem świadomy, że czas półtrwania flubro jest duży i na ten moment wciąż działa (niezauważalnie), więc nie będę przeginał, ale... czy jest sens zwiększenia dawki do 12-14mg w takim przypadku? Chciałem jeszcze dorzucić dziś/teraz? 1-2mg etizolamu, który też jest bardzo delikatny w mojej opinii i zastanawiam się czy także nie zwiększyć pojedyńczej dawki do 3-4mg.

Szukam złotego środka (nie amnezyjnego środka) na wyjście do tłumu i odblokowanie aparatu mowy, który w sytuacjach stresujących jest w stanie ulec samozapłonowi i umrzeć.
  • 188 / 37 / 0
Czlowiek to twarda maszyna którą nie tak łatwo zarnżnać. Blogosławione pole benzodiazepinowej niewiedzy.
  • 45 / 2 / 0
Twarda maszyna i nie miałbym nic przeciwko upośledzeniu tej maszyny w celach rekracyjnych, przy książce, w łózku... nawet na czas nieokeślony, ale szukam złotego środka na niezauważalne dla laika upośledzenie, ale też przynajmniej w połowie, ukrycie zamknięcia, którym dysponuje i mogę obdzielić towarzystwo.

Żadne terapie trwające miesiącami aktualnie nie wchodzą w gre, SSRI robiły ze mnie płytę chodnikową, po któej można przejść i nawet nie wzruszę ramionami.
Alpra jest piękna, ale i zła, bo niejednokrotnie połączyłem się ze światem, który nie pozwala się zapamiętać.
Opinie o flubromazynie nawet mnie podciągneły w góre w nadziei, że to właśnie to, czego szukam na sytuacje, kiedy rozluźnienie da o sobie znać i pomoże; szczególnie, kiedy sytuacja będzie trwałą weekendowo. 8mg nie zrobiło zbyt wiele.

Dziś rano sprawdzę jak będzie wyglądał dzień po 10-12mg.
  • 5383 / 990 / 0
kolegi ziomka ziomek wzial jedna tabse 8mg. Wytrawny pijaczyna, zalał 2 piwami. Moze to jego pierwsze benzo. Zaczal dzwonic i pisac do lasek o spotkanie. Na szczescie bez agresji ale prowadzenei takiej osoby i opieka to sazmi wiecie . Nawet spora raja hexena go nie postawila do pionu. Dop jak alko puscilo to jako tako bylo. Mial czyscic tym kibel a zjad.

nie mieszac benzo z alko. Przestrzegalem ale on " PRZECIEZ WEEKEND MAJOWY !!
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 712 / 83 / 2
Ja zjechałem dzięki niemu z klonazepamu bezboleśnie (2mg od 2 miesiecy). Działa super anksjolitycznie i deklikatnie miorelaksacyjnie. Tylko muł z rana jak cholera i ciężko mi wstać. Dawka 4mg/d.
Ktoś to porównywał do bromazepamu, którego w ogóle nie czułem. Za to flubro ląduje równo na pierwszym miejscu z klonazepamem na pierwszym miejscu w tabeli zajebistości benzo. Po klonie za bardzo widać, że jestem ućpany, a tu wszystko jakby troche głębiej siedzi jak po klonie i nie widać tego w mojej twarzy, oczach i mowie. Głowa obrywa jak to po benzo, ale też jest sto razy lepiej niż bo klonach.
Flubro tylko w prochu! Świetna substancja. Nawet nie mam ochoty sięgać po klony, teraz powoli schodzenie z dawek tytułowej substancji. :)
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
U mnie również flubro służy do odstawienia clonazolamu. Z 5mg clonazolamu na dobę jestem juz na 6mg flubromazepamu na dobę. Od jutra będzie 5.
Za to jeśli chodzi o walory rekreacyjne to ja nie czuje nic, a wchlonąłem raz 25mg
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 712 / 83 / 2
Żałuj, na niższej dawce już po 3 dniach osiąga idealne stężenie biorąc dawkę 3mg rano i 1mg południe. 4mg na raz jak wziąłem to za bardzo mną bujało więc musiałem rozbić i taka dawka jest najlepsza dla mnie. Wczoraj bardzo kody mi do tego brakowało no byłoby po prostu idealnie.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 2 / 0
Jestem na trzecim dniu (od początku zerowa tolerka) - 2 dni temu 8mg flubro na wieczór, wcześniej 1mg eti. Pojawił się efekt sedacyjny, ale leciutki. Opisane w skrócie w poście wyżej.
Na nastepny dzień z rana po obudzeniu się zamułka, ale po jakimś czasie zacząłem odczuwać zmianę nastroju. Troszeczke odważniej podchodziłem do dnia codziennego i czynności, ale zmywać mi się nie chciało ;D
Późnym popołudniem dorzuciłem 8mg flubro i po 2-3 godzinach nie czułem zupełnie nic.
Nie jestem w stanie powiedzieć czy działa to aż tak mocno w tle i załączył się pozorny efekt jasnego umysłu czy flubro najzwyczajniej w świecie jest słabe.
Dorzucone po kilku godzinach 1mg eti + po około 1-2h kolejne 1mg. Wciąż bez zmian. (Eti wygląda tak, jakby chciało, żebym dorzucił jeszcze ze 4mg, żeby dało swoją full opcje w umyśle.)
Dziś znowu czułem zamułe przy wstawaniu, ale nastrój nieznacznie poprawił się po przebudzeniu i przebrnieciu przez śniadanie.

Chyba warto wspomnieć, że i flubro i eti to tabletki - flbubro zielonkawe male, eti biale jak pół jednogroszówki. Chętnie ogarnąłbym sobie alpre, ale nie mam aktualnie dostępu. Mój psych nie chce mi dać, ładuje we mnie mianseryne na lęki... uchroń mnie panie od takich specyfików na wyjście do ludzi :(

W tym tygodniu mega istotne spotkanie, do któego potrzebuje braku upośledzenia i braku mocno widocznego ućpania, ale i pełnej otwartości, pewności siebie - dużej ...nie wiem już w czym szukać, co wybierać.
Clonazolam w małych dawkach? Diklazepam? Phenazepam? Vendor od któego biorę dostarcza pake w trybie ekspresowym i większego wyboru nie ma.
  • 712 / 83 / 2
Jest jeden vendor który dostarcza flubro w prochu i szczerze Ci go polecam, bo ja z tolerką na klony go odczuwam. Też bardzo szybko dostarcza, sprawdzałem oferte i też jest. Spróbuj tego, pilsów nie kupuj, nie opłaca sie, to gówno. Dikla jest jeszcze slabsze, fenazepam Ci najprawdopodobniej zerwie film jak większości.
  • 45 / 2 / 0
Mógłbyś dostarczyć info na prv?

wycięto cytat - polymerase
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.