Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
1g. rozowego BB-22 w ~80st.C, w lazni wodnej rozpuszcza sie w 150ml etanolu. Trzeba mieszac oczywiscie.
Małe ilości mieszanek 1-2 g robionych na spirytusie suszyłem w mikrofalówce. Nastawiałem na 30 sekund. suszenie trwało 3-5 minut.
Twoja metoda jest tez OK, jakby co.
oczekuję na sampla 5F-PB-22 więc pewnie nie dużo tego będzie... jako podkładu mam zamiar użyć ścinek liści z mojego grow boxa - zda to egzamin ? ile minimum liści na 1g tego specyfiku ?
650mg+450mg+700mg=?
Mam zamiar zrobic z tego mieszanke ziołową ale nie wiem czy wyjdzie z tego cos ciekawego czy probowal ktos moze takiego polaczenia ? :kotz: Mam zamiar rozpuscic to w 0.5l spirytusu 97% alk.(nie za malo troche?)Co myslicie tytoniu na podklad ziolowy(55g moze mniej moze wiecej mam nadziej ze mi doradzicie).
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
noithai pisze:Zda egzamin, tyle tylko ze liscie musza byc suche i pociete/pokruszone. A ilosci zalezy od tego, jakie masz dowiadczenie w syntetykach. Mocno juz bedzie, w moim mniemaniu 30g/1g.
Jest tylko koszenie trawnika.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.