12 kwietnia 2020U94 pisze: Do użytkownika ktory planuje jechac na omie i mecie przy redukcji. Sprobuj zrobic tak cała redukcje jedziesz na omce na minusie kalorycznym jak juz bedziesz uważał , ze jest u Ciebie żyła jaka potrzebujesz wtedy dorzuć metę i troszke podkręć kalorie w gore , wtedy zobaczysz jak meta zadziała, jak zrobisz wszystko należycie to bedziesz zadowolony. Anty estro tylko wtedy kiedy badania beda podwyższone. Ogolnie jakby ktos miał problem z rozpisaniem cyklu itp chetnie pomoge. Jakies doświadczenie w tym mam bo i szykowałem sie na debiuty , wiec chetnych zapraszam do dyskusji
Otóż mając depresję endogenną ze wszystkimi jej konsekwencjami - brak energii, motywacji, wycofanie społeczne itd. rozważam podejście do tematu od zupełnie innej strony. Mianowicie właśnie poprzez zastosowanie sterydów, możliwie jak najbardziej wyważone dla utrzymania zdrowia. O ich stosowaniu kształciłem się już stosunkowo wiele i z ewentualnymi skutkami ubocznymi się o tyle godzę, że są konieczne dla wyjścia z dołu, w jakim się znajduję.
Myślałem o stałym podawaniu testosteronu, powiedzmy cypionatu - 500 mg tygodniowo, do tego oczywiście IA i HCG. To już samo z siebie powinno dać więcej energii, pewności siebie i rezultaty w wyglądzie. Do tego na kilka tygodni metananol - dla jego wpływu na dopaminę. To są aspekty czysto psychiczne, które oczywiście chcę połączyć z fizycznymi. Przed kwarantanną regularnie ćwiczyłem, kiedy tylko pozwalała mi na to mniej agresywna depresja. Teraz zakładam za wszelką cenę intensywne i regularne treningi, zaś co do żywienia - o nie akurat zawsze dbałem.
I właśnie połączenie niejako trzech elementów - wpływ ogólny testosteronu, wpływ metanabolu na dopaminę (niestety nie można brać go cały czas) oraz zaspokojenie swojej próżności i dalsze wzmocnienie pewności siebie dzięki dobrze zbudowanej sylwetce. Tak, to bardzo nietypowe podejście do depresji, które z wielką chęcią mogę zainteresowanym w szczegółach objaśnić.
Ktoś z Was ma coś do dodania, powiedzenia na ten temat?
Nie masz nawet tylu receptorow zeby tyle wykorzystac ( zakladam ze wczesniej nie trenowales conajmnirj 2 lat )
Biore metke od tygodnia 20mg ed do tescia to co sie dzieje z sylwetka...
A co do samopoczucia jest mega ale nie tylko metka leci ( bromergon prega baclo male dawki )
Teraz 2x 10mg DNA lab metki i jest ogien a leci jeszcze symex i T400 Dna 2ml / week
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.