Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
Do użytkownika ktory planuje jechac na omie i mecie przy redukcji. Sprobuj zrobic tak cała redukcje jedziesz na omce na minusie kalorycznym jak juz bedziesz uważał , ze jest u Ciebie żyła jaka potrzebujesz wtedy dorzuć metę i troszke podkręć kalorie w gore , wtedy zobaczysz jak meta zadziała, jak zrobisz wszystko należycie to bedziesz zadowolony. Anty estro tylko wtedy kiedy badania beda podwyższone. Ogolnie jakby ktos miał problem z rozpisaniem cyklu itp chetnie pomoge. Jakies doświadczenie w tym mam bo i szykowałem sie na debiuty , wiec chetnych zapraszam do dyskusji
Uwaga! Użytkownik U94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 18 / 0
12 kwietnia 2020U94 pisze:
Do użytkownika ktory planuje jechac na omie i mecie przy redukcji. Sprobuj zrobic tak cała redukcje jedziesz na omce na minusie kalorycznym jak juz bedziesz uważał , ze jest u Ciebie żyła jaka potrzebujesz wtedy dorzuć metę i troszke podkręć kalorie w gore , wtedy zobaczysz jak meta zadziała, jak zrobisz wszystko należycie to bedziesz zadowolony. Anty estro tylko wtedy kiedy badania beda podwyższone. Ogolnie jakby ktos miał problem z rozpisaniem cyklu itp chetnie pomoge. Jakies doświadczenie w tym mam bo i szykowałem sie na debiuty , wiec chetnych zapraszam do dyskusji
Redukcja na omce? Nie wiem czy to do końca dobry pomysł. Wiem że ampułka 250mg zawiera między innymi 100mg dekanianu testosteronu ale mimo wszystko omka to środek bardziej masowy który zatrzymuje sporo wody. Ja bym tą omkę zamienił na ena jak ktoś nie chce często robić iniekcji albo na propa jeśli to dla niego nie problem.
  • 2814 / 367 / 0
Wolałbym propa 100mg co 2-dzien do tego wino i będzie git
  • 1305 / 162 / 0
Mozna redukcje zrobic na wszystkim tylko po co ? Jak nie chcesz sie czest kluc to zejdz do jakis 15% bf na samym tescie enan/cypio i np T3 oczywiscie inhibitor aromatazy i pozniej dorzuc masteron enan z 400mg week plus clenbuterol oczywiacie "rzezbic" mozesz sie jesli to ma sens i nie zostanie z ciebie 60kg bruce lee
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 367 / 0
A bromergon do czego jest używany? Rozumiem że głównie do zbicia prolaktyny ? ..
  • 17 / / 0
Witam wszystkich i liczę na poważne potraktowanie tej kwestii, bo do tych nietypowych wniosków doszedłem jak najbardziej racjonalnie.

Otóż mając depresję endogenną ze wszystkimi jej konsekwencjami - brak energii, motywacji, wycofanie społeczne itd. rozważam podejście do tematu od zupełnie innej strony. Mianowicie właśnie poprzez zastosowanie sterydów, możliwie jak najbardziej wyważone dla utrzymania zdrowia. O ich stosowaniu kształciłem się już stosunkowo wiele i z ewentualnymi skutkami ubocznymi się o tyle godzę, że są konieczne dla wyjścia z dołu, w jakim się znajduję.

Myślałem o stałym podawaniu testosteronu, powiedzmy cypionatu - 500 mg tygodniowo, do tego oczywiście IA i HCG. To już samo z siebie powinno dać więcej energii, pewności siebie i rezultaty w wyglądzie. Do tego na kilka tygodni metananol - dla jego wpływu na dopaminę. To są aspekty czysto psychiczne, które oczywiście chcę połączyć z fizycznymi. Przed kwarantanną regularnie ćwiczyłem, kiedy tylko pozwalała mi na to mniej agresywna depresja. Teraz zakładam za wszelką cenę intensywne i regularne treningi, zaś co do żywienia - o nie akurat zawsze dbałem.

I właśnie połączenie niejako trzech elementów - wpływ ogólny testosteronu, wpływ metanabolu na dopaminę (niestety nie można brać go cały czas) oraz zaspokojenie swojej próżności i dalsze wzmocnienie pewności siebie dzięki dobrze zbudowanej sylwetce. Tak, to bardzo nietypowe podejście do depresji, które z wielką chęcią mogę zainteresowanym w szczegółach objaśnić.

Ktoś z Was ma coś do dodania, powiedzenia na ten temat?
  • 1305 / 162 / 0
Jaka wage masz ze az 0.5g testa na start? Apteka czy ug ?
Nie masz nawet tylu receptorow zeby tyle wykorzystac ( zakladam ze wczesniej nie trenowales conajmnirj 2 lat )

Biore metke od tygodnia 20mg ed do tescia to co sie dzieje z sylwetka... %-D

A co do samopoczucia jest mega ale nie tylko metka leci ( bromergon prega baclo male dawki )
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
UG, więc zakładam, że stężenie niekoniecznie musi odpowiadać temu na etykiecie. Co do kwestii receptorów - owszem, dawka i tak spora, ważę bowiem 80 kg (tłuszczu praktycznie nie mam), ale też nie jestem sześćdziesieciokilowym wieszakiem.
  • 1305 / 162 / 0
No mozesz sprobowac a co do metki te co teraz biore to rozpierdala system ( mam nadzieje ze nie rozpietdoli watroby ) kiedys jak bralem metki zero polotu ( ruska 5mg naposim 5mg jelfy 5mg)
Teraz 2x 10mg DNA lab metki i jest ogien a leci jeszcze symex i T400 Dna 2ml / week
  • 288 / 20 / 0
Ja dałbym sobie spokój z metką, jak chcesz efekt dopaminowany to dużo bezpieczniejszy masteron i lepiej działający na dopaminę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.