Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1070 / 137 / 0
@up chyba chodziło o efekt z odbicia, tzn. owszem phen zwiększą poziom dopaminy, ale gdy przestanie działać organizm zaczyna dążyć do homeostazy i zwiększać poziom prolaktyny, która jest antagonistą dopaminy. Także na krótką metę zwiększa poziom dopaminy, na długą zwiększa prolaktynę.
  • 240 / 23 / 0
Prolaktostatyna to inna nazwa dopaminy. Tak jak napisał poprzednik każdy wyrzut dopaminy będzie później skutkował podniesieniem prolaktyny.
Taki sam mechanizm tyczy się gbl/ghb, które działają podobnie.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 16 / 9
Próbowałam giebla kilka razy, łatwo rzygalam nawet zachowując umiar. Chciałabym spróbować fenibutu, ale zastanawia mnie, czy ryje żołądek bardziej od GBL?
  • 240 / 23 / 0
Ogólnie po po gblu czy fenibucie w większych dawkach pojawiają się mdłości. Fenibut jest strasznie kwaśny przez to też może powodować problemy z żołądkiem.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1070 / 137 / 0
@ru_ra ryje bardziej, z tego powodu, że tego musisz zjeść dość sporo żeby były efekty. W dodatku jest bardzo kwaśny. Z pewnością nie jest to środek dla osób ze słabym żołądkiem.
  • 1425 / 81 / 0
z pewnością przesadziłaś z gblem
  • 2538 / 215 / 0
Fenibut w formie FAA jest łagodniejszy dla żołądka, oraz można podawać podjęzykowo.
  • 525 / 55 / 0
Dla mnie fenibut redukuje możliwość paranoi po jaraniu.
@chlorekturbokofeiny tylko w Polsce takiej nie idzie chyba nigdzie dostać.
  • 577 / 180 / 0
Przypomniałem sobie że na początku zabaw z fenibutem (latając na nim przez dwa tygodnie jak messerschmitt) miałem czasami bardzo podobne CEVy (trzeba kliknąć bo to gif).

Trochę podobne do pierwszych upaleń na MJ. To też były takie kwadratowo-kółkowe piksele, tylko że tamte były żółto zielone i układały się w jakieś konkretne wzory (albo bardziej piktogramy).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 1070 / 137 / 0
11 lipca 20190Sh14sH pisze:
Dla mnie fenibut redukuje możliwość paranoi po jaraniu.
@chlorekturbokofeiny tylko w Polsce takiej nie idzie chyba nigdzie dostać.
Czasem (bardzo rzadko) pojawia się na allegro.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.