Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Po prostu wgłębie się w temat.
PS nie nacinalem tylko rozwaliłem bo byłem ciekawy co jest w środku :D. Miały różowe kwiaty. Kiedy zbierać? Od razu jak kwiaty opadną? :)
14 czerwca 2020wafeloblat pisze: Czyli kiedy pierwszy raz od zakwitnięcia można zbierać opium?
@Mordarg
05 czerwca 2020Mordarg pisze: Najgorsze jest to że wielu czołowych dilerów teraz to samo mówi w kontekście fenatylu a heroiny co Ty apropo opium i hery. CO jest bardzo nie dobrą rzeczą jak grzejnik idzie do typa i nagle nie ma towaru tylko jest fent. A czytałem że tak się dzieje. 1kg fenta to kilka ton hery czy coś takiego dlatego nie ma co się dziwić ostatecznie,
masz racje jest to bardzo niebezpieczne. szczegolnie gdy jest posucha i dilerzy dodają fnt, a biorący nie mają świadomości.
no i to nie tylko ilosc i latwosc przewiezienia, ale tez zysk jest wielokrotnie większy. w jakims dokumencie przytaczali ceny, dokladnie nie pamietam, ale cos w stylu 20k $? za kilo fnta? a zyski w milionach dolarów
Z opio się już bawię ponad rok, ale staram się trzymać w ryzach tolerkę i nie jeść na raz więcej niż 150 kody, celowo nie chcę być mocno ugrzany do nodów, żeby sobie nie popsuć. A i tak nabawiłem się OIH desease i mam problem z plecami chyba od opio, no ale ostatnie pół roku nawet ponad to prawie codzienie leci Kratom i z 2 razy w tyg. PST. Tak w ogóle, to staram się rzucić opio, bo czuję uboki
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.