Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2952 / 248 / 0
revanek pisze:
Jak to w praktyce wygląda?
W praktyce wygląda to tak, że jak pogryziesz tabletkę Wellbutrinu to otrzymasz odpowiedź ;)
  • 694 / 70 / 0
15 września 2016deadmanwalking pisze:
Ostatni lek jakiego jeszcze nie testowałem to concerta offtopic! /surv, nie chciałbym robić z siebie wariata u lekarza albo kupować za kosmiczne pieniądze całego opakowania na różnych portalach więc może ktoś łaskawie udostępnił by 2-3 tabletki tego specyfiku na przetestowanie. Jeśli to nie zadziała to już nic innego.
Kolego, metylofenidatu po pierwsze tak latwo nie dostaniesz, a po drugie odradzam ten lek solo, jako majacy pomoc przy depresji czy fobii spolecznej. Probowales jakiegos SNRI? Przy tych schorzeniach pomogla mi wlasnie substancja z tej grupy - wenlafaksyna. W mojej opinii prawie ze idealny antydepresant - poza dzialaniem przeciwlekowym, poprawiajacym i stabilizujacym nastroj, wystepuje wyrazne dzialanie stymulujace. Przy bupropionie mialem caly czas drgawki, czasem wrecz nie do opanowania, wiec niestety musialem go porzucic. Dla mnie byl to taki HEX-EN przyjmowany oralnie w zbyt duzej dawce - roztrzesienie itd.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 221 / 19 / 0
mi to przepisal psychiatra jak rzucilam alko, mialo mi odjac rzekoma depresje ( pomylil chyba z nerwica :nuts: :nuts: ) i takie tam hustawki emocjonalne, zadzialalo odwrotnie, wybuchy agresji, niepokoj, besennosc i irracjonalne poczucie niesamowitej sily, jakbym mogla rozwalic jednym palcem i jednym ruchem cala sciane. nigdy wiecej.
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 10 / 0
jest jakis inny antydepresant albo lek ktory wplywa jest katynonem i dziala na dopamine z tego co pamietam jak np.hexen -po nim chce mi sie duzo robic nie mam zamulki jak po ssri a po snri noradrealina chyba jest za duza jak dla mnie dla lekowca i mam wieksze leki i musze brac o wiele wiecej np benzo i rece mi drza i w ogole a hexen to takie dorazne benzo dziala krotko i jest ok oprocz tego ze mam bieegunki po nim dopoli nie wysram calego jedzenia to siedze w kiblu caly czas. poki co raz/dwa na tydzien biore hexen na motywacje jak mam wolne , bupro welleburin itp. to raz ze cena z kosmosu to odpada...
  • 785 / 16 / 0
Można dołożyć do tego 75 anafranilu?
  • 1599 / 47 / 0
Nie powinno być interakcji.

wycięto cytat posta powyżej/reisende
  • 3455 / 1123 / 0
Można łączyć.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 785 / 16 / 0
A jak się ma karbamazepina do bupropionu czytałem że hamuje dopamine i noradrenaline można stosować razem bd działać?
  • 3455 / 1123 / 0
Właściwie to są dwa różne mechanizmy działania, dlatego wydaje mi się, że jak najbardziej można razem stosować.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 785 / 16 / 0
Czyli przy karbamazepinie będzie działać bupro normalnie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.