Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Ps. Nie mam pojęcia o której, ale gdy byłem sie odlać to zwymiotowałem, ale tylko raz i mało :)
TR fajny
chlebo pisze: i mam jeszcze pytanie. Czy cipacz po ekst juz jak jest to czy ma jakiś termin ważności ? czy można go sobie trzymać ?
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."
* Fryderyk Nietzsche *
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."
* Fryderyk Nietzsche *
virusIks
Ale duzo ciekawsze wydaje mi sie żyganie po benzie bo mozna przyjrzec się wydalanej substancji. Coś jak z filmu "The thing" ( "Coś" ) kiedy obcy wchodził do organizmu człowieka i potem majestatycznie i potęznie wypełzał z niego ( przy okazji rozszarpując na kawałki ). Jakoś tak to lecialo, chyba że mi sie popieprzyło.
piroman
Kurde, smugi od 3 miesięcy przestały słabnąć :-/ , a na dodatek dowiedziałem się, że kieliszki do wódki miały 30 a nie 50 ml, co oznacza, że piłem niedofiltrowany cipacz :wall: . Więc chyba niedługo zarzucę 2/3 cipacze, bo naszła mnie ochota a smugi już raczej nie znikną i do tego cipacz po odmierzeniu wody strzykawką będzie smaczniejszy. Czy dobrym pomysłem jest pójście na benzydaminie do centrum handlowego z ruchomymi schodami, a potem do jakiegoś parku?
Peace
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.