Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chlebo »
szamałem pierw benze w kapsułkach a po półtorej godziny wrzuciłem 450 dxm i jak juz dxm zaczoł wchodzić zjarałem troszke i tak sobie jarałem, a potem to mnie tak popieroliło, że gadałem z 20 razy z matką której nie było, a moze i z raz to była jak szła do łazienki :)

Ps. Nie mam pojęcia o której, ale gdy byłem sie odlać to zwymiotowałem, ale tylko raz i mało :)

TR fajny
Współczuje ludziom, którzy wstają rano i przez cały dzień będą czuć się tak samo.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chlebo »
i mam jeszcze pytanie. Czy cipacz po ekst juz jak jest to czy ma jakiś termin ważności ? czy można go sobie trzymać ?
Współczuje ludziom, którzy wstają rano i przez cały dzień będą czuć się tak samo.
  • 77 / 1 / 0
chlebo pisze:
i mam jeszcze pytanie. Czy cipacz po ekst juz jak jest to czy ma jakiś termin ważności ? czy można go sobie trzymać ?
Teoretycznie można trzymać. W praktyce po ekstrakcji zżerałem wszystko co miałem. Tak bardzo mnie korciło, ze nigdy ekstraktowana benza nie leżała dłużej, niż 3 dni ;p Ale znawcą wielkim nie jestem, więc też się chętnie dowiem ile maksymalnie może to leżeć po ekstrakcji...
"Sam siebie zgaszę, aby się nie wypalić."
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."

* Fryderyk Nietzsche *
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ivan16 »
A ja mam pytanko ile max może wchodzić? Skończyłem brać dzisiaj o 12:30 gdzieś i do teraz nic nie czuje. O 13:00 w głowie mi się kręciło lekko ale nic więcej. Potem zeszło całkowicie. Brałem z jednym kolegą po 4 dla każdego(pierwszy raz) koledze też tylko głowa się kręciła. Ekstraktacje według mnie przeprowadziliśmy dobrze. Kolega 4 saszety naraz do saszetki od herbaty:P W lejku się zacięło i woda nie chciała skapywać. W końcu poszło ale chyba trochę soli było. Przyszła czas na moją i ja robiłem pojedynczo i całkiem dobrze szło tylko zeskrobywanie z tego gówna nie było fajne :P Wsypaliśmy do jakiegoś jogurtu kawowego. Tragedia. 330 ml. Męczyłem się z tym 20 minut jak nie więcej. Pawia na szczęście nie puściłem ale musiałem się wysrać. Potem jeszcze kilka razy latałem się załatwić(nie wiem czemu tak często) Bałem się być w kiblu jak nic(kolegi straszny dosyć :P) Teraz pisze nic nie czując :/ Na innym forum koleś napisał, że brał z soboty na niedziele i dopiero z niedzieli na poniedziałek go wzięło. Jest takie coś możliwe?? Zasypałem ten jogurt dosyć znaczną ilością cukru :P Mi się wydaję, że skopaliśmy ekstraktacje ale wszystko robiliśmy tak jak na tym forum pisali userzy. Zalewałem chłodną wodą(prawie najzimniejszą jaka z kranu leci).
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbigniew »
Mi to wchodzi czasem po godzince, czasem dwóch z kawałkiem. Dobrze jest zajarać do tego czy coś. Haluny wchodzą jakieś 3-4h po (wcześniej skaczące światełka, powidoki). Czasem nie mam halucynacji. Chodziłem sam po cmentarzu i nic... poszedłem potem w takie ciemne miejsce z światłem z jednej strony i wypiłem jakieś 300-400ml żołądkowej i nic, ale chyba dlatego, że starałem się powstrzymać wszelkie złe fazy (wydawało mi się, że jakieś reflektory z tyłu są, i ktoś idzie... chwila koncetracji... pojawia się zwykły trawnik ;) )
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 77 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr satan »
Wchodzi po 1-2 godz. Przy pierwszym braniu (2 saszetki) pierwsze cevy miałem po... 3 godzinach <_< Uważam, że najlepszym dodatkiem do benzy jest DXM. Do teraz pamiętam, jak pisałem na czacie, a za monitorem widziałem inny świat ;p Szkoda, że go prawdopodobnie już nie zobaczę, bo zarzuciłem branie benzy. Zdrowie ważniejsze, niż odloty ;p
"Sam siebie zgaszę, aby się nie wypalić."
"Trzeba umrzeć dumnie, skoro żyć dumnie już dłużej nie można."

* Fryderyk Nietzsche *
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
hah, widze ze duzo ludu mimo iz benza dobrze dziala to z niej rezygnuje (: fakt faktem, ale jednak zdrowie wazniejsze. Choc dex nie niszczy tak organizmu, a jak niszczy to nieodczowa czlowiek tego tak jak przy benzie
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
Ale mnie tu dawno nie było,zapomniałem o tych watkach.
virusIks
Ale duzo ciekawsze wydaje mi sie żyganie po benzie bo mozna przyjrzec się wydalanej substancji. Coś jak z filmu "The thing" ( "Coś" ) kiedy obcy wchodził do organizmu człowieka i potem majestatycznie i potęznie wypełzał z niego ( przy okazji rozszarpując na kawałki ). Jakoś tak to lecialo, chyba że mi sie popieprzyło.
no,no,no to dobry film był w sumie, tytułowy bohater('coś') zaatakowało ich na jakiejś odległej,zimnej wyspie czy cuś ^_^ ps. rzyganie*
piroman

Kurde, smugi od 3 miesięcy przestały słabnąć :-/ , a na dodatek dowiedziałem się, że kieliszki do wódki miały 30 a nie 50 ml, co oznacza, że piłem niedofiltrowany cipacz :wall: . Więc chyba niedługo zarzucę 2/3 cipacze, bo naszła mnie ochota a smugi już raczej nie znikną i do tego cipacz po odmierzeniu wody strzykawką będzie smaczniejszy. Czy dobrym pomysłem jest pójście na benzydaminie do centrum handlowego z ruchomymi schodami, a potem do jakiegoś parku?
ee tam smugi....smug nie mam,jedynie CEVy(i to nawet w trzezwości)ale to chyba prędzej od deksa,chociaż chuj wie właściwie bo się nie przedstawiają %-D a kurwa tyle mówi się żeby odmierzać dokładne ilości kurwa mać :argue: ostatnio też ktoś mi pisał,że spożył chyba 4sasze po ekstrakcji i z kieliszków też i pyta czemu nie zadziałało wcale,zapewne kielony niewymiarowe i chuj bombki szczelił. Strzykawka(nawet i 5ml) lub ten kubeczek do picia syropów kurwa cokolwiek co ma dokładną miare ;-)
Peace
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
e tam, takie odmierzanie za pomoca kielichow, wogole takie metody sa do bani. Gdzies w innym watku napisalem jak pozbyc sie w 98% NaCl z utrata niecalego 1% benzy. Jak chcecie to wkleje to w ten watek (:
  • 187 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: yaba »
Ja odmierzam łyżeczkami do herbaty, zakładając, że jedna łyżeczka = 5 ml. Skutkuje. Jednak po 2 saszetach jeszcze nawet przywidzeń nie ma, tylko te smugi. Trzeba będzie kiedyś 3 spróbować...
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.