Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Auner »
Witam wszystkich , chcial bym sie dowiedziec ile czasu dziala zolpidem i cz lykniecie 1 tabletki zrobi duza roznice w czasie i jakosci dzialania jak jej podanie donosowe z gory dziekuje za odpowiedz.
  • 14 / / 0
Mnie 20 mg Zolpidemu przyjętego doustnie wystarczyło na całą noc nieprzewidywalnych zabaw przy zerowej tolerancji. Rozumiem, że pierwszy raz bierzesz? O donosowym podaniu powiedzieć nic nie mogę, nie próbowałam ale podejrzewam, że wielkiej różnicy nie zauważysz. Wszystko zależy od Twojej główki, u jednego halucynacje utrzymają się przez parę godzin, drugi nie będzie miał ich wcale. Powodzenia!
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Auner »
Tak biore pierwszy raz, no to dzisiaj to przetestuje mam nadzieje ze jedna tabletka zapodana na snifa mnie milo zaskoczy, no chyba ze do wieczora zalatwie nastepna
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
@MarcinM21
Nasen ma powłoczkę, jak się zdrapie, to mniej piecze i mniej tego zostaje w nosie. Nie wiem jak Wy, ale ja po 4 zolkach w nos potrafię 2 dni smarkać na biało.

@Grudzień Teresa
Zolki w nos kopią niemal dwa razy mocniej, niż jedzone, więc to raczej spora różnica. A te halucynacje, hehe... Ostatnio miałem cały obraz zajebany kolorkami i rozmyty, a się zastanawiałem, czy to haluny, czy tylko hujowo widzę :D A potem oczywiście tłok w pokoju, ale nikt nie chciał się do mnie odzywać :D Już kilka paczek w życiu wciągnąłem, ale jak widać haluny mnie nie opuszczają ;]
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 156 / 3 / 0
Ester pisze:
Ludzie, powiedzcie mi, czy tylko Nasen tak pali w nos, bo nawet jak zdrapię powłoczkę, to piecze w huj, nie tylko mnie :huh:
Nasen pali jak ch... Ostatnio przerzuciłem się na Xentic :D Bardzo dobry
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 342 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MarcinM21 »
Kurde ja raczej dam sobie spokój z zolpidemem ... hehe ostatnio wciągnołem donosowo z 10 tabletek tzn chyba bo mi wycieło pamięć totalnie a po tabletkach ślad znikł , ale fakt faktem ostatnie co pamiętałem to to że wciągałem 4 tabletke , obudzilem się rano , po chwili matka wpada do pokoju i sie pyta co ja wczoraj narobiłem , okazało się , że łaziłem po mieszkaniu odbijając się od ścian coś bełkocząc, z białym nosem :/ , zwaliłem płyty i jakieś rzeczy z biurka , lecz to mi wycieło totalnie pamiętam do 4 tab jak było ok , heh widocznie nie mogłem się opanować albo zadziałało : eee po co mi 3 tabletki lepiej wciągnąć odrazu " hehe więc jak narazie daje sobie spokój :D pozdro i dla początkujących uważajcie %-D
Dla skurwysynów nie mamy litości.
  • 81 / / 0
A ja znów wpierd... się w nasenne oO I znów IMOVANE na lepszy seeen ... Ta bania, odrealnienie . .. ach
Uwaga! Użytkownik slodziakowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / / 0
A jak to jest z waleniem do nosa Zopiclonu (Imovane) ? Próbował ktoś? Bo mi tolerka wzrasta...
Uwaga! Użytkownik slodziakowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 983 / 16 / 0
Brzydzę się, połknąłem jedną tabletkę i przez cały następny dzień czułem obrzydliwie gorzki smak w ustach, antidol przy tym to ambrozja, przy większych dawkach efekt pewnie wystąpi/nasili się.
Myślę, że się da, tylko po co.
5 tabletek nasenu i efekty mizerne... jestem bardzo tolerancyjnym człowiekiem.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 6 / / 0
Ja juz zaczynam 2 opakowanie NASEN'u (zolpidem).Dostalam to na bezsenne noce wypelnione panicznym lękiem i chorobliwym smutkiem.Ta substancja jest trudna do kontroli.Nie wolno pod zadnym pozorem wciagac poza domem(moze sie to skonczyc wizyta na komisariacie lub na oddziale ratunkowym).Jakies 3 tygodnie temu zachcialo mi sie rekreacji i polknelam 20mg zolpi i 2 ataraxy do tego.Obraz na scianie przybral dziwna forme... mialam wrazenie,ze jego zewnetrzna powloka to kisiel malinowy,lozko wydawalo się dryftujaca łodka a ja sama bylam cialem jakby obserwowanym przez sama siebie..Niestety po pewnym czasie stracilam kontrole i "zasnelam"....budze sie rano.Wstaje,rozgladam sie wokol,na moim stoliku lezy popielniczka wypelniona skretami i worki po trawie.Ide do wspollokatora i pytam sie kto pailil w moim pokoju..on na to,ze "my wszyscy".Ja:czyli kto?? On:no ja,pan X,pan Y i ty.I nagle przypomnial mi sie moj sen,ktory jak sie okazalo byl rzeczywistoscia.Pan Z wyjasnil mi po czasie,ze dziwne rzeczy sie ze mna dzialy...Ponadto tanczylam,rozmwialam z nimi a potem padlam na lozko i spalam.NIC kompletnie nic nie pamietam.Tylko te fragmenty,ktore po przebudzeniu definowalam jako bardzo dziwny sen.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.