Teraz po x latach ćpania, picia, brania leków już nie daje takiego efektu ale przeciwlękowo działa bardzo dobrze, wystarcza mi 0.5-1 mg zupełnie. A większe ilości raczej mnie usypiają dlatego nie stosuję.
To może wrócić, nie odeszło bezpowrotnie.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Diazepam 10mg działał na mnie mega przyjemnie, humorek podbity, beztrosko i
misiowo tak.
Po 1mg Alpry czuje poprostu zamułe i nic wiecej
wczoraj jebnalem takiego mixa - 450mg kwasu walpruinowego (lub 600), po 2h 37.5mg hydroksyzyny i jak weszla hydroksyzyna to 3mg alpry (na pusty zoladek). Pozniej (15min po) przy jedzeniu wzialem kolejne 1mg (zeby zrekompensowac pusty zoladek czy cos). I niestety na tym sie konczy to, co pamietam. Nigdy mi sie nie urwal film, stad tez pytam, czy bardziej poszedlem spac, czy zaczalem odpierdalac? Dodam, ze bralem klony/zolpidem i jest szansa na wyrobienie sobie krostolerancji. Przesadzilem z miksem? Moze wzialem za duzo alpry?
Pozdr
scalono - detronizator
i jeśli tak to w jaki sposób przekonać magika do lorka jeśli zazwyczaj daje mi alpre
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.