Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 248 / 87 / 0
Ile osób tyle opinii tak naprawdę, bo każdy lek działa inaczej na daną osobę. Mnie osobiście nigdy alpra nie usypiała.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 279 / 0
Na mnie kiedyś alprazolam działał euforycznie, po 1 mg byłem szczęśliwym człowiekiem bez zmartwień, bez kitu, efekt był porównywalny do piguły, nawet pobudzony byłem.
Teraz po x latach ćpania, picia, brania leków już nie daje takiego efektu ale przeciwlękowo działa bardzo dobrze, wystarcza mi 0.5-1 mg zupełnie. A większe ilości raczej mnie usypiają dlatego nie stosuję.
  • 1080 / 319 / 5
@zburzony doprowadziłbyś mózg i siebie do stanu sprzed ćpania to znów by alpra dobrze działała. Zresztą nie tylko alpra, każdy towar zrobilby się tak mocny jak kiedyś hehe
To może wrócić, nie odeszło bezpowrotnie.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1743 / 279 / 0
@Detronizator2 masz rację, ale w moim przypadku to jednak lepiej że alpra i inne rzeczy już nie klepią bo mógłbym znowu popłynąć. Mam tak z alkoholem, na ile bym nie odstawił potem zawsze wracam do punktu wyjścia i są problemy. To samo z fetą, mogę nie brać rok a za chwilę jem 5 g na wieczór, ostatnio myślałem że zdechnę 😏
  • 31 / 8 / 0
Mam jeszcze trochę alpry 0.5mg. Kiedyś latało mi po głowie żeby spróbować jak to działa rekreacyjnie ale właśnie obawiam się ze może mi się za bardzo spodobać tym bardziej że ostatnio jakoś nie mogę się wyluzować. Ciężko mi wyczyścić głowę i wieczorem normalnie odpocząć. Ciągle mam jakieś porąbane gonitwy myśli, zastanawiam się nad projektami i możliwościami rozwiązań problemów technicznych. Czytałem że na start rekreacyjnie trzeba wziąć 1,5-2mg ale jak czytam o ilościach które ludzie biorą leczniczo (sam żeby się dobrze wyspać po alprze potrzebowałem 1,5mg a najlepiej 2mg a 0,5mg nawet nie czułem) to coś mi się tutaj nie spina. W takim wypadku ile bym musiał zarzucić na start żeby nie urwać filmu i nie nawywijać numerów ale też żeby poczuć działanie rekreacyjne? Pytam raczej z ciekawości bo nie wiem czy się skuszę. Dla jasności dodam że z benzosów miałem styczność tylko z alprą i sumarycznie w życiu zjadłem jej 6 może 8mg.
  • 15 / 1 / 0
Witam.Zaczolem od alpry tak do 2 mg leczniczo oczywiscie biore jak jakas sytuacja stresowa..a pozniej zmieniam na Diazepam 10mg zeby na jednej nie byc i czasem Klon tez 1-2 mg max i tylko rano nie dobieram na dniu nic.Mam Zaburzenia lekowe i jak jakis stres to zaczynam sie trzasc klon niby taka dobra na Trzesawki ale na leki malo jakos na mnie dziala...Juz Diazepam na te moje trzesawki w stresie to lepiej sie sprawdza..Wiem ze spychicznie sie juz wjebalem ale boje sie fizycznego bo Depresji zadnej nie mam to i szkoda brac jakies depresanty..czy taka zmiana lekow jest ok raz to raz cos innego nie biore stale jednej substancji.Pozdrawiam
https://hyperreal_upp
  • 402 / 21 / 0
Jestem trochę zawiedziony alprazolamem.

Diazepam 10mg działał na mnie mega przyjemnie, humorek podbity, beztrosko i
misiowo tak.

Po 1mg Alpry czuje poprostu zamułe i nic wiecej
  • 789 / 47 / 0
Zjedz 0,5mg jak wstaniesz albo wieczorem na chill to zobaczysz różnice.
  • 5 / / 0
Witam drodzy panstwo,
wczoraj jebnalem takiego mixa - 450mg kwasu walpruinowego (lub 600), po 2h 37.5mg hydroksyzyny i jak weszla hydroksyzyna to 3mg alpry (na pusty zoladek). Pozniej (15min po) przy jedzeniu wzialem kolejne 1mg (zeby zrekompensowac pusty zoladek czy cos). I niestety na tym sie konczy to, co pamietam. Nigdy mi sie nie urwal film, stad tez pytam, czy bardziej poszedlem spac, czy zaczalem odpierdalac? Dodam, ze bralem klony/zolpidem i jest szansa na wyrobienie sobie krostolerancji. Przesadzilem z miksem? Moze wzialem za duzo alpry?
Pozdr
  • 77 / 5 / 0
czy lorafen bedzię działał bardziej przeciwlękowo/uspokajająco od alpry

scalono - detronizator

i jeśli tak to w jaki sposób przekonać magika do lorka jeśli zazwyczaj daje mi alpre
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.