...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 463 / 10 / 0
macie złe podejscie, za bardzo sobie wyolbrzymiacie ten problem. ja po 5 latach jarania podszedłem d tego na luzie zamiast sie spinac i plakac, a teraz pale duuuzo, dduuuzo rzadziej z ciagla tendencją spadkową
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Kijowa ta ksiazka ("Simple Effective Way to Control Cannabis"), nie ma polowy stron i jak juz do czegos waznego dochodzi to jest napisane, ze strony nie naleza do podgladu. Poza tym z tego co zrozumialem, to wyjasnia ona jak skonczyc palic bake, a tego bym nie chcial ;) Ja chce tylko rzadziej, bo jak jest siano to dosyc czesto jestem zrobiony ;D
Feel free. Of me.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Kijowa ta ksiazka ("Simple Effective Way to Control Cannabis"), nie ma polowy stron i jak juz do czegos waznego dochodzi to jest napisane, ze strony nie naleza do podgladu. Poza tym z tego co zrozumialem, to wyjasnia ona jak skonczyc palic bake, a tego bym nie chcial ;) Ja chce tylko rzadziej, bo jak jest siano to dosyc czesto jestem zrobiony ;D
Feel free. Of me.
  • 413 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
więc skoncz na jakis czas aby potem powrócić do 'od czasu do czasu'
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 413 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
więc skoncz na jakis czas aby potem powrócić do 'od czasu do czasu'
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 300 / 6 / 0
ja pierdole nie myslalem ze tak ciezko bedzie odstawic jaranie :nuts:
od kiedy nie pale (jakies 2 tyg - oprocz wczoraj :-p ) zaczalem jarac szlugi i chlac browary %-D
wczensiej jak sie spalilem to nie moglem myslec o szlugach a i browar srednio wchodzil
trawa jest jednak zajebista na wszystko :)
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009 przez INeedMoney, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 300 / 6 / 0
ja pierdole nie myslalem ze tak ciezko bedzie odstawic jaranie :nuts:
od kiedy nie pale (jakies 2 tyg - oprocz wczoraj :-p ) zaczalem jarac szlugi i chlac browary %-D
wczensiej jak sie spalilem to nie moglem myslec o szlugach a i browar srednio wchodzil
trawa jest jednak zajebista na wszystko :)
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009 przez INeedMoney, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Im dłużej sie pali to tym trudniej odstawic i faza już nie to co kiedyś. Jak zaczynałem palic to faza była zajebista a trzeźwośc normalna a po 2 latach palenia dzień w dzień trzeźwośc była chujowa a faza normalna. Na całe szczęście udało mi sie skończyc nałogowo palic i teraz to tylko w weekendy i o dziwo pomogła mi w tym benzydamina :nuts:
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Im dłużej sie pali to tym trudniej odstawic i faza już nie to co kiedyś. Jak zaczynałem palic to faza była zajebista a trzeźwośc normalna a po 2 latach palenia dzień w dzień trzeźwośc była chujowa a faza normalna. Na całe szczęście udało mi sie skończyc nałogowo palic i teraz to tylko w weekendy i o dziwo pomogła mi w tym benzydamina :nuts:
  • 755 / 19 / 0
ej wiesz trombka, ja po miesiacu absolutnej [ prawie %-D ] abstynęcji chcialem zaczac od czasu do czasu.
kurwa, mam sklonnosc no i chój. sklonnosc do przeciagania i do odkladania na potem. cokolwiek by to nie byo ;)
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.