Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9732 / 1925 / 2
4-JMC nie było na rynku. Vendor który to nazwał 4-JMC mieszal kilka substancji i w zależności od tego do mu wyszło dodawał losowe nazwy.
4-MDMC które nie ma prawa być aktywne (4-MDMC to 4-metyl-dimetylokatynon czyli analog nieaktywnego dimetylokatynonu) był skrajnie aktywny 🤷
4-FEC nie miało posmaku fluoru a raczej NEP-a
Itd.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 51 / 1 / 0
Tak sobie z ciekawości spojrzałem, jodofedronu nie ma w wykazie substancji zakazanych, także może w przyszłości się serio pojawi
  • 177 / 27 / 0
W Holandii w wakacje chyba wchodzi całkowity ban na ketony. Moim zdaniem żaden jodofedron się już nie pojawi a na rynku zostanie to na co jest popyt dobry i co się sprawdziło czyli mef,3cmc, alfa itd
Przedstawienie musi trwać.
  • 2149 / 289 / 0
05 stycznia 2023Stteetart pisze:
4-MDMC to 4-metyl-dimetylokatynon czyli analog nieaktywnego dimetylokatynonu) był skrajnie aktywny 🤷
Czy dimetylokatynon nie jest prolekiem czasem? Spodziewałbym się, że jednak jest aktywny
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.