Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
Zablokowany
  • 104 / 2 / 0
słuchaj tego nie może zrobić tylko jedna osoba
Ty trzeba działać wspólnie i jakieś sensowne argumenty przedstawić. Myślisz że jak sam napiszesz i to pod wpływem emocji to coś da?
Alkohol to Twój wróg
I Twych najbliższych
  • 1262 / 17 / 0
Nie robię tego pod wpływem emocji. Napiszcie do Korwina i Palikota może jakiś bajzel w TV zrobią znając ich.

Do ministerstwa mógłby ktoś napisać ja na pewno nie dam rady.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
NieLubieZielska pisze:
jakiś bajzel w TV zrobią znając ich.
Debata o tym, czy dalsza sprzedaż ma być legalna odczynników gdzieś tam w TV. Pół-głowy masz?

Popularność niszczy ten market.

Wyjątkowo wiele spierdolin jest na tym forum i na prawdę masa zjebanych pomysłów i wypowiedzi (ale to wiadome, bo z chuja bata nie ukręcisz).
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 182 / 4 / 0
Niezaczynaj, ty nic nie zacząłeś :)
  • 1095 / 34 / 0
Ja czasami wolę milczeć jak nie mam nic sensownego do powiedzenia, albo jak nawet czegoś nie jestem pewien.

Mógłbym zacząć budować rakietę, ale do kurwy nędzy nie polecę z motyką na księżyc.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1262 / 17 / 0
Przecież i tak chu to strzeli i tak a jak widać mimo ogólnie milczenia wszystkie substancje wyłapali i przygotowali do delegalu. Po za tym spidziarzu w internecie artykułów o tym nowym projekcie jest pełno i to nie jest żaden temat tajny.

Oczywiście wszystkie znaleźli! Ja już nic nie robię. Dobranoc
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Parathormon pisze:
Jeśli mnie wzrok nie myli odpuścili metoksetaminę.
Niestety nie odpuścili. Jak dla mnie to najgorsza wiadomość w tym całym projekcie ustawy...
  • 506 / 12 / 0
Mnie jednak najbardziej martwi zapis, że minister będzie mógł dodawać nowe substancje do listy zakazanych poprzez rozporządzenie.

Wychodzi nowa substancja, mija jakiś czas przez który jest ona "badana", okazuje się szkodliwa dla zdrowia, minister wydaje rozporządzenie, które wchodzi w życie po +-14 dniach - czy dobrze rozumiem?

@down
a jak jest u ruskich?
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2014 przez dejvis, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 1095 / 34 / 0
^ to tak jak u ruskich jest z tymi rozporządzeniami.
  • 1262 / 17 / 0
Dlaczego MXE do kurwy zasranej ebane popaprańce zdechną na raka od tej wódy i szlug.
Totalitaryzm. Umrzyjcie.

Którego dokładnie wchodzi ta ustawa w życie?
Zablokowany
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.