Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Odkopuje. Po jakim czasie i dawkach mocz zmienia kolor? Wczoraj wrzuciłem 15mg dzisiaj 35mg w dawkach 5, 10, 20 z odstępami po ok 2 godziny. Moc nadal jest bezbarwny
  • 2804 / 361 / 0
Również się podpisuje . Mam proszek i jak go użyć zrobić roztwór ? Czy jak ?
  • 21 / 1 / 0
wracam. Ja z proszku zrobilem rozwor 1% i kapsulkowalem. Niestety jak w przypadku kazdego srodka mialem miesiac miodowy a pozniej sie skonczylo, mialem anwet wrazenie ze bylo gorzej niz przed. Po cyklu z blekitem, wrzucilem 9me-bc w celu poprawienia funkcji kognitywnch i po dwoch tygodniach bylo calkiem zle. juz nigdy nie sprobuje 9-me-bc i do blekitu tez na pewno nie wroce
  • 29 / / 0
Odkopuje, taki zwykły błękit metylenowy za 10zł czda to jest to?
  • 58 / 6 / 0
Zamówiłem ten błękit czda za dyszke 5g z alledrogo i przyszło coś takiego,kolor chyba jest ok bo bardziej odcień zielonkawy niż brązowawy,rozrobiłem w 250ml wody i te 5g dodałem,10mg zaaplikowałem zobaczymy może się nie przekręcę od tego xD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 29 / / 0
@SilverSky7 dawaj znać co i jak, jak dawkujesz?
  • 58 / 6 / 0
Generalnie błękit ma mi posłużyć do obniżenia ilości czerwonych krwinek,będę celował w dawki rzędu 50-100 mg i sprawdzał badaniami jak to wygląda,efekty nootropowe mnie kompletnie nie interesują,także nie wiem czy tu pomogę.
  • 58 / 6 / 0
Tak na szybko,zaaplikowałem dziś 50mg tego błękitu,wystrzeliło mnie po nim jakbym kreskę fety zapodał,potliwość i do tego taki wewnętrzny niepokój,podbite tętno i ciśnienie,ogólnie nic przyjemnego xD
  • 2804 / 361 / 0
uważajcie bo jest różnica której nawet sklepy z odczynnikami chemicznymi nie ogarnaiają bo jest błękit metylenowy i błekit metylowy ten drugi blękit metylowy nie ma zadnych zastosowań o które nam chodzi . Dawki uzywane jeśli chodzi o błękit metylenowy to 20mg dziennie w celu nootropowym
  • 29 / / 0
@SilverSky7 tak w ogóle to po co chcesz obniżyć czerwonek krwinki i skąd wiesz, że błękit ma takie też właściwości?

@sclero2014 ja zamówiłem z jednej strony z odczynnikami chemicznymi, mają tam metylenowy 99,99 czda więc legitny + napisałem i się spytałem czy to faktycznie jest metylenowy bo często obydwa są ze sobą mylone, napisał, że u nich w sklepie żeby się nie pomylić jest błękit metylenowy a błękit metylowy jest podpisany jako błękit anilinowy, prawdopodobnie jutro mi przyjdzie ten metylen więc zobacze co i jak, myślę żeby zacząć od dawkowanie 1-3mg na dzień i zobaczyć z czym to się wiąże
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.