Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 214 / 5 / 0
Dostałem przed sylwestrem, palić zacząłem dzień po. Bez tolerki giet mi zszedł w ~15dni. Działanie jak dla mnie mega, Ale kurwa żebym się teraz pocił jak świnia (3 dzień chyba) i miał srakę? Nie wiem po chuj kupiłem kolejnego grama. I THJ2201. Nudności też występują, spać nie mogę. Mi się wydaje wręcz niesamowicie toksyczny, jednak brałem pod uwagę drugą opcję - za dużo w zbyt krótkim czasie. Co sądzicie?

Te pocenie się to serio jakiś rozpierdol, brudas ze mnie czasami, bo gnijąc w domu potrafię się nie wymyć, a teraz to myję się rano, po powrocie do domu i wieczorem. Dłonie mokre non stop, wiedząc, że się będę z kimś witał/żegnał staram się je niezauważenie wytrzeć w ciuchy kurwa %-D. Prawdę mówiąc to czuję się jak na jakimś lekkim skręcie, AKB48 mimo, ze słabsze to było znacznie mniej inwazyjne.

Najgorsze jest nieznanie realnej toksyczności, w sumie to na pewno to spalę jak przyjdzie, Ale obawiam się, że coś mi jednak będzie dolegać albo sobie coś rozpierdolę w organizmie. Spalił ktoś tego łącznie z kilka gramów i może się wypowiedzieć?
  • 744 / 29 / 0
Nie koniecznie to musi być akurat AB-FUBINACa. Mogą to być też inne kanna lub substancje które wprowadzasz do systemu. Każdy ma inne objawy uboczne, ale ta bezsenność i nadmierne pocenie się może być spowodowane ciągami na kanna. Robisz gieta w 15 dni, jak będziesz robił w 4 dni i przez długi okres, to w końcu organizm zacznie usuwać te wszystkie przemiany metaboliczne i ewentualne toksyny, a najszybciej poprzez pocenie się. Jeśli pocisz się przy niskich temperaturach jak świnia to musi być coś nie tak. Być może jakieś niedobory witamin (d) albo hormony.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 214 / 5 / 0
No właśnie natknąłem się w Internecie, ze te pocenie to po fubi, po drugie nic innego 2dni temu nie brałem, więc nie mam co wypacać (?). 100% fubi, bo żem się kurwa przy wysiłku fizycznym nigdy nie pocił tak jak teraz. Oczywiście nie twierdzę, ze 100% czystość, może być półprodukt i chuj wie co jeszcze, Ale nie jestem pierwszym, który to odnotował - na wrażliwy organizm odradzam te kanna, może raz na jakiś czas - ja tak nie potrafię.
Mam nadzieję, ze te THJ będzie ciekawe i mniej inwazyjne dla mnie :-/
  • 141 / 33 / 0
Jak dotąd jest (był) to jedyny kannabinoid w mojej "karierze", który dzialał podany sublingual. Wystarczyło przed spaniem wrzucić szczyptę pod język, by zapewnić głęboki sen, a rano wstać "upalonym".

Testowałem również JWH-307 pod kątem alternatywnych metod podania lecz był słabszy i bardziej nieprzewidywalny. Miał jedną zaletę - długo działał.

Czas poszukać nowych, interesujących wynalazków canna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.