Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 214 / 4 / 0
Dostałem przed sylwestrem, palić zacząłem dzień po. Bez tolerki giet mi zszedł w ~15dni. Działanie jak dla mnie mega, Ale kurwa żebym się teraz pocił jak świnia (3 dzień chyba) i miał srakę? Nie wiem po chuj kupiłem kolejnego grama. I THJ2201. Nudności też występują, spać nie mogę. Mi się wydaje wręcz niesamowicie toksyczny, jednak brałem pod uwagę drugą opcję - za dużo w zbyt krótkim czasie. Co sądzicie?

Te pocenie się to serio jakiś rozpierdol, brudas ze mnie czasami, bo gnijąc w domu potrafię się nie wymyć, a teraz to myję się rano, po powrocie do domu i wieczorem. Dłonie mokre non stop, wiedząc, że się będę z kimś witał/żegnał staram się je niezauważenie wytrzeć w ciuchy kurwa %-D. Prawdę mówiąc to czuję się jak na jakimś lekkim skręcie, AKB48 mimo, ze słabsze to było znacznie mniej inwazyjne.

Najgorsze jest nieznanie realnej toksyczności, w sumie to na pewno to spalę jak przyjdzie, Ale obawiam się, że coś mi jednak będzie dolegać albo sobie coś rozpierdolę w organizmie. Spalił ktoś tego łącznie z kilka gramów i może się wypowiedzieć?
  • 744 / 28 / 0
Nie koniecznie to musi być akurat AB-FUBINACa. Mogą to być też inne kanna lub substancje które wprowadzasz do systemu. Każdy ma inne objawy uboczne, ale ta bezsenność i nadmierne pocenie się może być spowodowane ciągami na kanna. Robisz gieta w 15 dni, jak będziesz robił w 4 dni i przez długi okres, to w końcu organizm zacznie usuwać te wszystkie przemiany metaboliczne i ewentualne toksyny, a najszybciej poprzez pocenie się. Jeśli pocisz się przy niskich temperaturach jak świnia to musi być coś nie tak. Być może jakieś niedobory witamin (d) albo hormony.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 214 / 4 / 0
No właśnie natknąłem się w Internecie, ze te pocenie to po fubi, po drugie nic innego 2dni temu nie brałem, więc nie mam co wypacać (?). 100% fubi, bo żem się kurwa przy wysiłku fizycznym nigdy nie pocił tak jak teraz. Oczywiście nie twierdzę, ze 100% czystość, może być półprodukt i chuj wie co jeszcze, Ale nie jestem pierwszym, który to odnotował - na wrażliwy organizm odradzam te kanna, może raz na jakiś czas - ja tak nie potrafię.
Mam nadzieję, ze te THJ będzie ciekawe i mniej inwazyjne dla mnie :-/
  • 141 / 33 / 0
Jak dotąd jest (był) to jedyny kannabinoid w mojej "karierze", który dzialał podany sublingual. Wystarczyło przed spaniem wrzucić szczyptę pod język, by zapewnić głęboki sen, a rano wstać "upalonym".

Testowałem również JWH-307 pod kątem alternatywnych metod podania lecz był słabszy i bardziej nieprzewidywalny. Miał jedną zaletę - długo działał.

Czas poszukać nowych, interesujących wynalazków canna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.