Grentoo pisze:Maczana 1:30, 4 wiadra pod rząd lufą co wchodzi ok. 0.5g maczany, i żadnego rzygania nie było, w przeciwieństwie do rzygodajnego pb-22 i 5fakb, tylko obraz mi klatkował, kręcił się, rozpadał na kawałki, ale żadnego rzygania nie było, toksyczności też nie czułem, w porównianiu do aemki.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Ale mam znajomego ktory odrobine za mocne zapali i juz rzyga.
Drugi rzyga tylko po am,mam
Jeszcze inni maja drgawki a nie rzygaja ;D
MAM jest mocny, lubie gooo ;] no i wydajny
waco94470 pisze:Miks tego z 5FAKB48 w proporcjach 2:40 będzie spoko? Tolerka troszkę wyrobiona, dużo palone ale tylko 5fakb48 i ab chminaca, do tego jakieś 2,5-3 tyg przerwy od kanna
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
@EDIT: Nie było potrzeby rozrabiania, jednak po dwóch wiaderkach na chwilę usiadłem bo czułem już moc. Nie wiem dlaczego, ale na tytoniu peak jest dłuższy niż na podbiale.. Ale proporcje 2:40 są dość wystarczające dla przeciętnego degustatora kanna, jednak gdybym teraz miał zamiar robić, zrobiłbym jednak na mniejszą proporcję, ok. 2:30 i tylko i wyłącznie tytoń :D
dla kogoś ze średnią tolerką. i jakie mikdy z tym kanna polecacie? o ile mozna go z czymś miksować
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.