Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
a no oczywiscie ze tak... to tak jak ja 3 lata bylem na 200mg sertraliny... ale poukladalem sobie w glowie i stwierdzilem, do dupy mi to nie jest potrzebne i pod kontrola lekarza odstawiam ( obecnie juz tylko 25mg a zaczalem 2 miechy temu schodzic :P )

uzaleznionym sie jest cale zycie, tak jak deprecha, chorym sie jest do konca zywota, ale mam milion innych spraw na glowie, zeby to przezywac jak cipka okres, trzeba isc do przodu i juz ten etap miec za soba :)
  • 981 / 6 / 0
hahha co wy mnie w ośrodku zamknąć chcecie :-D to że sobie lubie przyjebać rożne miksy nie będę tego ukrywał

mnie to ośrodka już 2010-2012 uciekałem prze monarem ,kuratorką i sądem i przymusowym leczeniem ,gdyby nie mój poziom dragów we krwi i te wymyslane historyjki i maślane oczy i wiedza na temat proszków ;-) ,to bym tam wylądował po prostu ,zwiałem im oszukałem ich wszystkich ,razem z panią kurator ,sędzią ,adwokatem,presja była mocna ,ale pamietam jak przyszedłem tak naćpany na rozprawę chwycielem nooda a ci chcieli po karteke dzwonić hahahha.

pamietam jak naciskalem na badania z włosów ,nie zrobili bo ich nie stać ,cały czas wkręcałem że nie pije i nie ćpam :-D
moja znajoma miaał wymaz z wątroby odczytali co robiła cały rok :-D

i tak na badaniach psychiatrycznych sadowych dwa razy mi robili i diagnoza silne uzależnienie od alkoholu i narkotyków.

ja ma gorszy problem uzależnienie od hazardu

no po butelce 100 ml w dobę jest spoko ,tylko jakieś takie dziwne rzeczy latają przed oczami ,zresztą wiekszosc czas spisz ,wstajesz polewasz idziesz w kimę ,budzisz się łapiesz jakieś paranoje ze się dusisz i rożne dziwne jazdy.
  • 200 / 3 / 0
drobiv pisze:
ale poukladalem sobie w glowie
A kiedy ostatni raz przysnąłeś za kółkiem?

@Tyler - za dużo Tony'ego Robbinsa i PUA masterów ;) Psychoterapia i ośrodek są właśnie po to, żeby zmienić siebie i swoje życie - mając na starcie pomoc i lepsze (jakiekolwiek) warunki do zmian.
  • 1205 / 10 / 0
Hanka pisze:
,ale pamietam jak przyszedłem tak naćpany na rozprawę chwycielem nooda a ci chcieli po karteke dzwonić hahahha.
:gun: %-D nic dodac nic ujac :D
Hanka pisze:
ja ma gorszy problem uzależnienie od hazardu
napewno gorszy? %-D

Hanka pisze:
no po butelce 100 ml w dobę jest spoko ,tylko jakieś takie dziwne rzeczy latają przed oczami ,zresztą wiekszosc czas spisz ,wstajesz polewasz idziesz w kimę ,budzisz się łapiesz jakieś paranoje ze się dusisz i rożne dziwne jazdy.
Z tymi fruwajacymi rzeczami sie zgadzam, ale co do reszty to nie bylo tak zle, fakt ze byl jeszcze etylofenidat ale bylem raczej te 2 doby mocno pobudzony, a paranoi nt dusznosci itp nie uraczylem :cool:
  • 1141 / 9 / 0
@Hania

Przez cały dzień hujowo polewałem, polałem o 21 2ml i nie pyknął mi jeden turniej w pokera, to postanowiłem dowalić po 0.5h 1ml i iść wcześniej :zzz:

W nocy miałem te paranoje, tylko realne w huj i starałem się budzić gdyż wydawało mi się, że bardzo słabo oddycham :rolleyes:
Miałem tak ze 3/4 razy i jednocześnie byłem na tyle śpiący, że nawet nie próbowałem krzyczeć i byłem jednocześnie bardzo spokojny.
Po chwili walki usypiałem ponownie, najgorsze było to, że bardzo hujowo mi się zasypiało pomimo tej ogromnej jak dla mnie dawki i możliwe, że to też przez to były te wybudzenia.

To moje pierwsze doświadczenie z czegoś podczas snu na g i seryjnie wydaje mi się, że prawie zszedłem tamtej nocy...

Najlepsze, że doświadczyłem pierwszy raz przed polaniem kolejnej dawki nasennej tego słynnego dopamine rebound i było mi bardzo git :cheesy:
  • 401 / / 0
myślałam, że tylko ja mam schizy z tymi fruwającymi rzeczami tuż, lol ^_^
co się odwrócę, żeby ogarnąć co mi zagraża za plecami, w pizdu znika.

z oddychaniem też się zdarza ale nie w takim nasileniu Browar jak u Cb.
zabieram się wtedy do fajek. duuużo fajek. i zazwyczaj puszcza ;-)
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 9 / 0
U mnie jak widzę zaczynają się powoli te chore jazdy, jednej nocy brak oddechu, inne fajny sen...

Dlatego na sen to staram się walić jakieś minimalne, po których się trudno zasypia i nie wiem czy to może mieć związek z tymi schizami.
Dawki nasenne porównaniu z tymi co teraz biorę na sen są naprawdę małe, zobaczymy kolejnej nocy.
  • 401 / / 0
Przy ostatniej odstawce tak robiłam (zmniejszałam) i to najprzyjemniejszy sposób jest.. praktycznie nieodczuwa się tego całego bajzelu w sobie i wokół siebie..

A wyrzut dopaminy miałeś po jakim czasie od polania? Spora to dawka soku była? :)
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 9 / 0
To było z tym hujowym polewaniem cały dzień i się kiepsko czułem, jakoś przedostatnia poszło 1ml o 18, następnie nasenna o 21 w postaci 2ml i jakoś tak słabo było to za 0.5h poleciał kolejny mylilitr ;-) No i w nocy doświadczenie, ale szybko polałem dwójke i :zzz:
  • 1472 / 196 / 0
Ja wczoraj byłem na Ranigastach cały dzień i wiedziałem, że blokują niektóre środki, ale nie wiedziałem że też GBL.

Przed imprezą standardowo leję ok. 3 ml na start, a wczoraj polałem 5,5 ml i nadal średnio czułem gibla, ale zacząłem dowalać pieprzu żeby ranigast zszedł.

Jak mnie jebło po tych 5,5 ml to gdyby nie PEA miałbym pozamiatane :D Ale dotrwałem do końca bez spania aż zszedł :P
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.