Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: X0R »
toxxx666 pisze:
Cześć znawcy Berlina!
Czy wiecie może czy w Gorlitzer Parku da się kupić LSD? Zawsze bezproblemowo kupuję tam trawę, ale co z innymi substancjami? Czy w ogóle LSD jest dostępne gdziekolwiek "na ulicy"? Revaler?
Niedawno przyjechałam i nie mam jeszcze wyrobionych kontaktów.
Priv chat !
  • 3 / / 0
Hej, orientuje się ktoś czy i gdzie mogę dostać 4cmc, 3cmc, 4mmc lub 3mmc w Berlinie? Pixa, hasz i weed są bardzo łatwo dostępne, ale o wyżej wymienionych specyfikach mało kto słyszał. Pomoże ktoś :) ?
  • 38 / 10 / 0
Może i ktoś to rozprowadza, jednak byłem 2 lata w Berlinie i tam nawet nikt nie słyszał o beta ketonach - jeśli chodzi o Polaków. Króluje feta i trawa. feta, by w pracy wytrzymać, mj by zrelaksować się po robocie.
wycięto
  • 3 / / 0
W grę wchodzą sklepy intenetowe, na duckduckgo odwiedziłem kilka takich ale ceny są strasznie wysokie, a i ciężko znaleźć informacje czy dany sklep to nie scam...
  • 8 / / 0
toxxx666 pisze:
Cześć znawcy Berlina!
Czy wiecie może czy w Gorlitzer Parku da się kupić LSD? Zawsze bezproblemowo kupuję tam trawę, ale co z innymi substancjami? Czy w ogóle LSD jest dostępne gdziekolwiek "na ulicy"? Revaler?
Niedawno przyjechałam i nie mam jeszcze wyrobionych kontaktów.
Elo, nyga ziomek powiedział, że na Gorlitzer nie wie, ale na Kottbusser może być LSD.
Peace!
  • 55 / 3 / 0
Ktoś się orientuje jak w Saksonii? Najbardziej interesuje Leipzig.
Uwaga! Użytkownik cefelia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
cefelia pisze:
Ktoś się orientuje jak w Saksonii? Najbardziej interesuje Leipzig.
zalezy co szukasz moze i cos by sie znalazlo;p
  • 2 / / 0
Ktoś wie jak z cenami i sortymentem w Nordhein-Westfalen? Mam może dwadzieścia minut pociągiem do Dortmundu, a słyszałam, ze szczególnie Dortmund-Nord jest bogaty w specyfiki rożnego rodzaju :)
Nie mam tutaj kompletnie kontaktów :I
  • 5183 / 927 / 0
Dortmund Brackel, ziolo na ulicy sprzedaja turki wystarczy podbic i popytac ogarniesz bez problemu , cena 10euro za sztuke , jak dobrze sie zakrecisz idzie dobstac ketamine i piguly . Sprawdzone info.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 11 / / 0
Przelecialem caly watek i nie znalazlem zadnej informacji na temat Hamburga. Od trzech tygodni mieszkam w Hensted-Ulzburg (max 1h do centrum Hamburga autem). Bardzo ciezko mi polapac jakies kontakty, bo nie znam absolutnie niemieckiego. Znam dosc dobrze angielski, ale okazuje sie, ze nie tak duzo osob posluguje sie w miare sprawnie tym jezykiem. Na poczatku pobytu zalatwilem bardzo dobry weed 50e/6g, ale kontakt sie urwal. Wie moze ktos jak i gdzie w Hamburgu (najlepiej polnocna czesc i miejscowosci na polnoc-Nordestedt?) mozna cos polapac? Interesuje mnie glownie weed oraz coco/beta ketony. Mozna pisac na priv ;)
BETTER STRONGER FASTER HARDER
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.