Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 344 / 6 / 0
lse292 pisze:
Zjemtwepachy pisze:
Śnieżynka. Jeśli to faktycznie jej zdjęcie, to iście patolnia po chuju fest. A w sumie... jeśli lubi się tak "lansować", to spoko. Osobiście, gdybym był tak mocno zdegenerowaną osobą, nie publikowałbym swojego zdjęcia w internecie.
A jezeli to nawet jej zdjecie, to niepomysales ze dla zdegenerowanego cpuna wrzucenie swojego zdjecia np jako avatar na h moze byc jakos formam blizszego kontaktu z ludzmi, jakby otworzeniem sie, by poczyc sie zauwazonym, docenionym, czego nie jest w stanie osiągnąc w realu itp itd
Kurde wczorajsza koda mnie chyba oświecila
Dążenie do stawania się popularnym na takim forum jak [H], aby zatuszować i wynagrodzić w ten sposób swoje niepowodzenia w życiu realnym? Trochę chujnia %-D.
  • 723 / 16 / 0
Jak narkotyki zmieniły moje życie? Wstaję - narkotyki - dobranoc %-D To dowcip. Ale dużo się zmianiło przez nie, przez opiatowy bałaganik.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 585 / 3 / 0
jaki smutny temat
  • 5783 / 1185 / 43
Nie mogę przestać myśleć o ćpaniu heh nie myślę otym na okrągło , ale gdy przestanę się czymś zajmować te myśli wracają ;D Tak to jest smutne , ale jeśli przezwyciężysz umysł to da się radę ogarnąć .
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5783 / 1185 / 43
I jeszcze rada dla wszystkich nowych (ostatnio dość dużo przybyło ) zakładających sobie tutaj konto i śliniących się na dragi KURWA ZASTANÓWCIE SIĘ 100 razy zanim coś zaczniecie ćpać !!
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 355 / / 0
Zawsze tak jest ze gdy ktos pisze cos w stylu " nie bierze tego to najgorsze gowno, napierw wezmiesz raz za jakis czas drugi i trzeci i zanim sie zorientujesz bedziesz wjebany po uszy"
To chyba i tak sie tym nikt nie przejmuje bo mysli sobie ze z nim bedzie inaczej bo nie jest az taki glupi zeby sie wjebac jak jakis lamus, ze z nim tak nie bedzie, kazdy ma wyjebane na to.
A za rok sie okaza ze sam bedzie takie przestrogi pisal a ludzie nie beda mu wierzyli.
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 723 / 16 / 0
Może się mylę, ale mam takie wrażenie że w tych całych kampaniach informacyjnych poświęca się dużo uwagi na narkotyki uliczne, a wcale się nie mówi o lekomani w kategoriach narkomanii. Potem ludziom się wydaje że koda np, skoro lekarstwo (i to bez recepty) to jest bezpieczna i nie szkodzi. Pamiętam jak sama, kiedy pierwszy raz i to przypadkiem, weszłam w posiadanie 96 ml Tramalu, czytałam na H z uśmiechem na ustach ostrzeżenia starych użytkowników, którzy przestrzegali gościa żeby nie brał tramca bo "tym razem twoja dusza zostanie zabrana". Ech, głupota młodości :wall:
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 355 / / 0
Lilia1 pisze:
Może się mylę, ale mam takie wrażenie że w tych całych kampaniach informacyjnych poświęca się dużo uwagi na narkotyki uliczne, a wcale się nie mówi o lekomani w kategoriach narkomanii. Potem ludziom się wydaje że koda np, skoro lekarstwo (i to bez recepty) to jest bezpieczna i nie szkodzi. ...
I niech tak lepiej zostanie ;-)
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 64 / / 0
Co się we mnie zmieniło? Zacząłem się zastanawiać nad różnymi rzeczami i oczywiście poznałem piękne krainy własnych snów ;). Zacząłem się czuć bardzo letalnie (wiem, że to słowo z ang. lethal to śmiertelnie, ale jakoś inaczej je sobie tłumacze 0.o?) czyli dla mnie tak nietrwale, ulotnie i lekko.
Mniejszą wagę przywiązuje materialnym rzeczom, bardziej ludziom i emocjom.
,,Tkwimy w zbyt głębokich paradoksach, żeby się z nich wydostać.
Rzeczy obracają się i giną, przybierając obcą postać."
- (Me)-ho-met..
  • 705 / 16 / 0
Lilia1 pisze:
(...)pierwszy raz i to przypadkiem, weszłam w posiadanie 96 ml tramalu, czytałam na H z uśmiechem na ustach ostrzeżenia starych użytkowników, którzy przestrzegali gościa żeby nie brał tramca bo "tym razem twoja dusza zostanie zabrana". Ech, głupota młodości :wall:
Dokładnie przeżywam to co tutaj opisałaś, z tym że ja stałem się właścicielem prawie 1/2 butelki 96ml, i zanim zdecydowałem się z niej skorzystać, buteleczka odstała w szafce już prawie 3 miesiące. Wczoraj rozpocząłem, do poniedziałku ją wykończę i będę miał spokój. Na szczęście nie przypasował mi tramal za bardzo... nie będę miał problemu żeby po prostu go nie brać, tym bardziej że nie mam do niego stałego dostępu
Ryyyyyyyba!
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.