Dla mnie ćpun to osoba waląca klej albo dająca po kanałach... a taki co se jara zielsko to normalny ziomek...
Marichuanaa pisze: Ja jaram bo lubie i nie obchodzi mnie to czy jestem przez to ćpunem czy nie
Dla mnie ćpun to osoba waląca klej albo dająca po kanałach... a taki co se jara zielsko to normalny ziomek...
Skasuj konto na tym forum.
Jaką filozofię dorabiacie sobie do ćpania ?
każdy kto widzi bezsens wyścigu szczórów powinien wiedziec o co cho.
A co do filozofii.. mam po-2-ną zabawę kręci mnie chemia i poprawianie netowych bzdur a jeszcze bardziej efekty(produkty) ;D
Młody chyba jeszcze jesteś.... Mam skromna dziewczynę która "nie dba" o materializm... ale jak spimy w apartamencie to nie narzeka ;) mam koleżankę co "pierdoli wyscig szczórófff i złote klamki" ale 700zł za 1 zabieg laserowy daje... itd. itp. hipokryzji na tym swiecie nie brakuje, naprawde ;D
czyli skoon jest jeszcze za młody, by też zostać hipokrytą? jeszcze się nie poddał, czy co?
moim zdaniem można spokojnie pierdolić wyścig szczurów i mieszkać w porządnym mieszkaniu
Ja też pierdole wyścigi, ale jeśli chodzi o coś na prawdę ważnego dla mnie, to cena nie gra roli.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.