Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy wierzysz w magie?
tak, wierzę że istnieje
134
24%
tak, nawet praktykuję
83
15%
nie, jestem sceptykiem
104
19%
wyjebane
235
42%

Liczba głosów: 556

ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SmokerMan »
Tak fey ,tak myśl co chcesz mnie to jebie...Ja o tobie też mam swoją opinię...o magii mówimy %-D no to tak: abrakadabra czary mary twoja stara to twUj stary ;)
"Nie znoszę żadnego absolutu, z wyjątkiem tego jednego przypadku: mnie samego. Tak się zdarzyło, że jestem, więc iluzję mego istnienia czynię mym najwyższym sensem. Traf chciał - i ja tego nie zmienię."
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Fajowo!
I don't do drugs. I am drugs.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Mam nową teorię do jakiej oczywiście doszłem po dużej dawce akodynu trzema róznymi drogami zapodania. Otóż wątek filozofia pierdoły i inne gówna warte niczego(fajnie dwuznacznie zabrzmiało :D) jest cały magiczny. Magia emanuje od ludzi, oczywiście nie wszyskich bo są rodzynki np ja, ale jednak znaznej wiekszości. Otóz to prawdziwa magia byc tak głupim. Magicznie głupim. Innych epitetów brakuje by wyrazic ta wielkość. Pozdrawiam.
  • 49 / / 0
Ale co temat o magii robi w tym dziale? Bo jeśli maga=dragi to śnieg=schabowy.
Po wąchaniu przyprawy do zup odkryłem nieznaną prawdę o znaczeniu wszechświata. Dowiedziałem się też, że wszyscy albo kłamią albo się mylą - w każdej jednej sprawie. Od tego czasu biorę w żyłę cyjanek i żyję, w dodatku rozwijam się wewnętrznie dzięki temu.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Illuminatus »
Brakuje odpowiedzi w ankiecie "Nie, ale praktykuję"
It's all fun and games until someone loses an I.
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
No właśnie ! Może i wielu Magików było ćpunami, ale to jednak osobna kategoria ;)

Illuminatus - ciekawa opcja :D Tylko po co ją praktykujesz w takim razie?
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
Podstawą magii jest wiara tak więc rytuały nie miałyby zadnego sensu :)
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Illuminatus pisze:
Brakuje odpowiedzi
Chaotke pisze:
po co ją praktykujesz
WUT?

Illuminatusie, odnalazłeś właściwe ścieżki :cool:
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: umre »
onaJegoMac pisze:
Podstawą magii jest wiara
nie praktyka i doświadczenia?
  • 49 / / 0
umre pisze:
onaJegoMac pisze:
Podstawą magii jest wiara
nie praktyka i doświadczenia?
Zależy od koncepcji, niejedna zakłada możliwość podświadomego (choć nieprzypadkowego) użycia magii.
Po wąchaniu przyprawy do zup odkryłem nieznaną prawdę o znaczeniu wszechświata. Dowiedziałem się też, że wszyscy albo kłamią albo się mylą - w każdej jednej sprawie. Od tego czasu biorę w żyłę cyjanek i żyję, w dodatku rozwijam się wewnętrznie dzięki temu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.