Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 438 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Fresco wcale takie dobre nie jest a za tą cenę możesz znaleźć coś lepszego. Jak można porównać kodeinę do wina za 3,50? :nuts: Poza tym za 3,50 to już nie jest wino tylko co najwyżej napój winopodobny.

@91zozol też nie mam umiaru ale szkoda marnować zdrowie na taką nędzną fazę.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 374 / 4 / 0
Z ostatnio używanych :]

Chilijska Canepa biała semisweet - cud miód, niebo w gębie. Ożywcze, mocno cytrusowe i bardzo dobre jako aperitif. Cena średnia, dwadzieścia parę blaszek, ale warto!

Imiglykos też białe i półsłodkie. Greckie szczyny, szkoda pieniędzy :/ Nigdy więcej!

Na stałe zagościła w mym menu Sakar Sofia biała. Niby nie powala na kolana, ale jak do tej pory nie znalazłem nic lepszego w takiej cenie.
Wyśniłem sobie ten świat tak długo myśląc o nim, zupełnie po nic, tak dla siebie by się bronić...
  • 589 / 1 / 0
Grzane wino staropolskie, na zimno jednak, bo na grzanie czekać nie mogłem. 13%, smak przy próbowaniu taki delikatny, zajebiście jedwabisty. Przy połykaniu, jakiś taki korzenny. Polecam.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1495 / 25 / 0
Właśnie pokończyły mi się absynty, piwa i inne alkohole, więc zająłem się moim 5 litrowym baniaczkiem z śliwkowym winem, z ubiegłego roku. Przyznaję, że niedoceniałem własnego dzieła.. poniewiera odpowiednio. Kwaśne jest, fakt, ale nie jest cierpkie i moc zachowuje odpowiednią. Ciekawe, czy do końca tygodnia mi wystarczy...
  • 589 / 1 / 0
Raczej nie. Już czuję ten aromat.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 4 / 0
Temat widzę martwy, a szkoda..
Ktoś może polecić jakieś dobre białe wino które można nabyć w Polsce do 50zł max? Co do grzanych to też są zajebiste i lubie nawet na zimno :D
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 589 / 1 / 0
Dobre ale jakie? Do czego? Tak do wypicia to masz pełno.
  • 2129 / 29 / 0
Ostatnio odkryłem dobre portugalskie wino czerwone, półsłodkie Portada. Kosztuje ok. 25 zł. Jak nie byłem zwolennikiem win czerwonych to po spróbowaniu wyżej wymienionego, zmieniłem nieco swój światopogląd. :-)
  • 589 / 1 / 0
Fresco było dobre, teraz nie wiem.
  • 319 / 7 / 0
leamas pisze:
Fresco było dobre, teraz nie wiem.
jezuuuuuuuuuuuuuuuu :nuts:
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.