4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Dochodzę do wniosku, że większość ludzi z tego wątku chyba nigdy dobrej fety nie przyswajała. W sumie nie wiem jak z kotem i.v. ale takiego pitego to siupa rozpierdala na kawałki. Moje pierwsze spotkanie z amfą to był trzy godzinny orgazm. Z kotem było fajnie, ale nic więcej. Z czymże teraz to mam dostęp tylko do takiej fety, że rzeczywiście już kot lepszy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2013 / 84 / 0
A co dopiero dobra siupa i.v. kurwa jak se przypomne pierwszy wjazd to mi sie goraco robi i na kibel mnie gna ;]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1198 / 8 / 0
hehe mam tak samo, kiedys jak zaczalem sobie przypominac o tych pierwszych razach nie spalem cala noc ;]
  • 927 / 5 / 0
Dochodzę do wniosku, że większość ludzi z tego wątku chyba nigdy dobrej fety nie przyswajała.
Uwierz że miałem okazję jeść dobrą siupe. Ale jeśli chodzi o euforie to dobrze zrobiony kot wygrywa ;-)
  • 327 / 3 / 0
Zgodzę się bo nie raz trafiła się fuka taka że parę nocy się nie śpi i to nie koniecznie I.V ale kotek bardziej jebie w bani i o to chodzi %-D
  • 2334 / 9 / 0
Jeśli chodzi o efekty uboczne to tak, metkat wygrywa zdecydowanie- brak siupowych psychoz, łagodniejsze zejście, nie ma większych problemów ze spaniem. Jeśli chodzi o euforię to feta jest dla mnie kilka razy lepsza.
EMP pisze:
Uwierz że miałem okazję jeść dobrą siupe. Ale jeśli chodzi o euforie to dobrze zrobiony kot wygrywa ;-)
Będę musiał zrobić spirytusową. Wypiję i puknę takiego to się wtedy wypowiem jeszcze.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 927 / 5 / 0
Z tą euforią to miałem na myśli pitego kota, a w kanau to tym bardziej przebija fete :gun:
  • 2013 / 84 / 0
No to faktycznie zes dobrej siupy nie siupal. taka z lat 2002-2004. po polowce na trzech az sie kurwa cale cialo unosilo w gore ;]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 327 / 3 / 0
Ale nie trzeba fety w żyłę wpierdalać żeby moc poczuć. Co jakiś czas raz na parę miechów pojawia się taka fuka że w pięć osób ciężko ją zjeść. Ale duża prawda dobrej fety już nie ma ;/
  • 927 / 5 / 0
ostatnio jak się trafiła taka rudawa, to 3 deko poszło jak świeże bułeczki w tydzień %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.