Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Rzeczywiście smak świetnie zabija, jak zarzucałem 50 tabletek po 10 sztuk to ani razu smaku nie poczułem w ogóle chyba pierwszy raz w życiu o ile dobrze pamiętam :rolleyes: .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja juz wiem , że to kwestia psychiki z tym smakiem . JA potrafię wziąć całą garść tablet , pociamkać w buzi i połknąć popijając browarem . Gdybym sobie wkręcał , że to beee i w ogóle to na bank bym się pożygał . Zresztaą, ja to jakiś inny jestem - do dragów stworzony , hehhehe
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
U mnie smak nie wywołuję rzygania ale ogólnie jak dla mnie jest nieprzyjemny i nie dobry, nie lubię go czuć :-) .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2783 / 48 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
Dwa razy wypróbowałem sposób z Coca-Colą i łykaniem nie w odstępach, tylko całej garści domyślnej ilości tabletek na raz (nawet 40).

Smaku nie czuć w ogóle. Wchodzi o wiele szybciej, kopie jeszcze mocniej. Nie ma mdłości. Spróbujcie kiedyś, warto. :-D
  • 241 / 4 / 0
Najlepszy sposób na rzyganie to faza poprzedniego dnia.
kodeina
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
chomik_morski pisze:
Najlepszy sposób na rzyganie to faza poprzedniego dnia.
Amen ;]

Po chwili namysłu można dojść do wniosku że najlepiej w takim wypadku jeść codziennie deksa i nie robić przerw ^_^
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
powinni nam placic za reklame coca-coli
nawet jak byla faza poprzedniego dnia to popijaca coca-cola
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: acostafik »
Kiedyś zrobiłam sobie bombke i w sumie smaku nie czulam i tez nie bełtałam
Uwaga! Użytkownik acostafik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
co do bombek, to w sumie nie jest najgorszy pomysł, jednak nie lubie tego sposobu osobiście, wystarczy mi połykanie samych tabletek, celulozę już mogę sobie odpuścić.
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2008 przez Piotrunio, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: acostafik »
W sumie najlepiej przecierpić to łykanie potem se bełtnąć i cieszyć się kapą:D
Uwaga! Użytkownik acostafik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.