Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 2 / 0
czajnikof pisze:
geroeversio pisze:
w moim przypadku
To znaczy że nie trafiłeś na prawdziwego skurwysyna. ]

oj wierz mi że jarałem "prawdziwego skurwysyna" wieeeele razy;] Były takie że po spaleniu ćwierci nie wiedziałem gdzie jestem, ale nigdy jakiś wymiotów czy złych obiawów fizycznych;) Pocenie się owszem: niedawno miałem tak że po jaraniu oblewał mnie całego pot, którego nawet nie czułem na sobie, tylko się dziwiłem że jak się z kimś witałem to wycierał potem ręke;] raczej chodzi po prostu o to że mam już bardzo wyrobioną tolerancje na to, weźmy taką sytuacje kiedy paliłem z 3 ziomkami, którzy nie palą codziennie: zajebaliśmy po jednym wiadrze, drugim. Oni zapierdoleni jak szpaki a ja prawie nic. potem jeszcze wypaliliśmy grama i dopiero poczułem się dobrze, chociaż zajebał bym jeszcze bucha;] Było to w takim okresie mojego życia kiedy dzień zaczynałem od bucha, jazda do szkoły, tam z reguły ok połówki w płuco (oczywiście nie na raz) po szkole na dwór i znów w zależności od środków finansowych przynajmniej ćwierć lub pół w płuco.
ema ema
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007 przez geroeversio, łącznie zmieniany 2 razy.
"Jestem tym co chce spać a nie węszyć za szczęściem
dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem
takiego świata ja nie chce, więc go sobie ulepsze"

legalnie? - ale fajnie!
  • 99 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kurzowy »
jak dla mnie to wszystkie te wymioty, bladniecia, omdlenia itp po zielsku sa spowodowane odwodnieniem/nienajedzeniem/chorą wkretą. tak sadze, tak wynika z mojego doswiadczenia
dwie dziurki w nosie i skończyłosie
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
a ja sram krwia z przejarania
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Astral pisze:
przykre
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
newbe pisze:
Astral pisze:
przykre
...i bolesne
I don't do drugs. I am drugs.
  • 59 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: yuppy »
kurzowy pisze:
jak dla mnie to wszystkie te wymioty, bladniecia, omdlenia itp po zielsku sa spowodowane odwodnieniem/nienajedzeniem/chorą wkretą. tak sadze, tak wynika z mojego doswiadczenia
Ja po zielsku (bez alko) rzygałem raz , podczas pierwszego palenia... Biały jestem od speeda więc blednięcia nie
zauważam :) Chore wkręty mam zawsze :nuts: ,ale odczuwam je nie fizycznie, lecz psychicznie.
To nie moje są słowa...
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
  • 755 / 19 / 0
wydaje mi sie ze wymioty po zielu sa spowodowane gwaltownym zmianem skladu krwi ktory to z kolei wywolany jest zajebaniem mega bucha. nie wiem co, kanabinole napewno, przenikaja do krwi, jest ich coraz wiecej, kumuluja sie i tak dalej i tak dalej
niedawno zdazylo mi sie zyganie po 3 chmurkach z nadjaranej lufy ;o
o 9 rano sasiad mnie zaatakowal mowiac ze jest kosior kozak teges, spalilismy ta tube, wrocilem do domu, polozylem sie i zaraz potem bylem w wuce.
moze to wina paracetamolu z niechlujnie oczyszczonej poprzedniego wieczora kodeiny, a moze nie wiem sam.
w kazdym razie jedyny raz zdazylo rzygactwo jako jedna z peirwszych czynnosci po zjaraniu sie.

a staram sie jarac naprawde sporo :-D
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 3250 / 357 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
BRAK CUKRU!
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
Ja w ten weekend ostro kurzylem, bo motalem zielsko dla znajomych i 10 wzialem, pojaralem , a jeszcze na plus wyszedlem %-D . W kazdym badz razie, wieczorkiem zaczalem sobie krecic lolka. Mial byc maly 1/2mj i 1/2tytku. Polozylem na biurku jakies 5 gram palenia, tyton z fajki, bletki itp, zalaczylem muze i zaczalem krecic. Oczywiscie nie moglem oprzec sie wrazeniu, ze ziela jest ciagle za malo %-D i w sumie wladowalem w tego lolka cos kolo grama plus troszeczke tytoniu. Wyszedlem na dwor i zaczolem go palic, palilem chyba z 10 minut (strasznie dlugo, lolek byl mocno zbity). Jeszcze jak go palilem zaczela mnie lapac faza, chodzilem usmiechniety z tym lolkiem obserwujac swiatla samochody itp. Wrocilem na chate, czulem ze juz jest mocno, siadlem do pc u brata w pokoju (u mnie nie zainstalowalem) i zaczolem grac w cs. Nikogo nie moglem trafic, faza byla coraz mocniejsza. Gra przestala mnie bawic, poczulem sie troche niepewnie w pokoju brata, wrocilem do siebie. Wlaczylem muzyke z radia i zachcialo mi sie zygac (pierwszy raz po paleniu), zupelnie jak po mocnym upojeniu alkoholowym. Polozylem sie w lozku, bylem w chuj spalony, nie czulem jak oddycham i takie tam. Dawno sie tak nie upalilem, przy zamknietych oczach mialem cevy w 3 kolorach (zielony, zolty i czerwony), pokoj przy lekko przygaszonym swietle rowniez przechodzil tymi barwami. Polezalem tak troche i obudzilem sie po 3 godzinach jak faza juz zeszla. Zmarnowalem tyle zielka :wall: .

To byl drugi raz jak przedawkowalem mj. Kiedys (z jakies 2 lata temu), jak 2 czy 3 raz palilem z wiadra, przyjalem 3 wiaderka z rzedu. Efekt - nie bylem w stanie sie z kimkolwiek porozumiec, gigant suszenie (szkoda, ze nie bylem w stanie zalatwic sobie picia), tak mnie pozamiatalo, ze nie bylem w stanie chodzic, siadlem tylko i trzymalem sie trawy zeby nie upasc :nuts: .

To co przy "przedawkowaniu" mj dzieje sie w glowie chyba nie musze mowic...

Moge jeszcze tylko dodac, ze przejeranie zdarza sie nawet najlepszym. W sumie moge powiedziec, ze jaracz ze mnie w ch. %-D . Kawal chlopa i juz ogromne ilosci ziolka przeszly przez moje pluca w roznych ilosciach. W sumie po przepaleniu z przed 2 lat, nie sadzilem, ze jeszcze kiedys mnie to dopadnie. Jaralo sie nawet po 3 - 4 wiaderka i dawalem rade, a tu glupi lolek, w zaciszu domowym, ze starszymi w pokoju obok poskladal mnie tak, ze nic nie dalo sie zrobic. Nie dalo sie nic zrobic, bo przejeranie bylo pod wzgledem fizycznym, nic tylko polozyc sie i przeczekac, dobrze, ze nie puscilem pawia, bo nie wiem jak w takim stanie mialbym tlumaczyc sie przed starszymi. :nuts:
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2007 przez Shi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogien, kurwa, ogien!
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: renif3r »
astral: kolego, stawiam spawanie ale pokaż mi jak przyjmujesz co 2 minuty wiadro przez godzinę. normalnie mnie załatwiłeś, czytam sobie to forum z nudów bo zawsze znajdą się tacy którzy poprawiają mi humor, ale dzisiaj musiałem się zarejestrować żeby pierwszy raz napisać i rzucić najlepszemu wyzwanie... wiesz jak sie skontaktować. ;]
Uwaga! Użytkownik renif3r nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.