Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5296 / 952 / 0
@london5 no i przekonał, chuj z tym. Byłem ciekaw po prostu jak to działa w porówniu do ketonów, chciałem spalić tylko małego kamyka. Ale jak ma mnie to wciągnąć z kopytami to sobie daruje, jak to się mówi ciekawość to pierwszy stopień do...
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 5956 / 1230 / 43
Na zachodzie crack jest tani. Tańszy od wódy.
To narkotyk biedoty.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5296 / 952 / 0
Znam całą historię cracku, od zawsze tak było... Początek miał miejsce w USA.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 5956 / 1230 / 43
Dokładnie lata 80-te. Murzyny szukali czegoś mocnego i mocno uzależniającego drąga. Z kokainowych odpadów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 605 / 147 / 0
15 czerwca 2026london5 pisze:
Ja pierdole. No niedawno pisałeś, że rzucasz wszystkie dragi, a teraz chcesz się wjebać w najgorszy szit.
scenariusz trzyma poziom i miesci sie w ramach gatunku, aczkolwiek nie zaskakuje.
Kiedyś czytałem o czterech typach, co postanowili dilować crackiem. Najpierw spróbowali .Efekt był taki, że przez trzy dni i noce nie wychodzili z tej szopy, wszystko sami spalili, Lols.
klasyk...
https://www.youtube.com/watch?v=ot9NT9W0Fog
(nie trzeba podpisywac nawet)
PS. Tak, amoniak smierdzi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.