Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 186 / 41 / 0
Po 200 mg, jeśli o to pytasz i przyjmuję 1 dziennie.
  • 1889 / 72 / 3
To spróbuj przejść na połówki.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 186 / 41 / 0
I jak długo brać / po jakim czasie mogę odstawić? 200 to jest mała dawka. Czyżby kolejne uzależnienie dzięki lekarzowi ?!
  • 1889 / 72 / 3
Spróbuj około dwóch tygodni i wtedy zejdź już na zero.
Ale pierdolisz. Jak masz zjazd po fecie to znaczy, że jesteś uzależniony?
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
  • 186 / 41 / 0
Jeśli to kwestia chwilowego zjazdu, to luz - pisałaś, żebym poszedł do lekarza, więc myślałem, że to grubsza jazda. Ok - dzięki za pomoc :)
  • 1889 / 72 / 3
To nie kwestia chwilowego zjazdu, możesz nabyć zaburzeń.

~Michael Linnel
  • 839 / 69 / 0
Przy tak małej dawce jak 200mg ja bym odstawiała tak - 2-3 dni po 100, 2-3 dni po 50 i zero. Nie ma co się bawić w odstawianie tego miesiącami.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1889 / 72 / 3
Niby tak, ale jeszcze trzeba zobaczyć jak organizm zareaguje. I najlepiej jakbyś o tym tu napisał. Ostrożności nigdy za wiele, moja droga.

~Michael Linnel
  • 356 / 7 / 0
wporządeczku już pisze

scalono / reisende

leczy zjazdy GBL jak nic innego
  • 343 / 3 / 1
czy waszym zdaniem i wg waszych doswiadczeń ma sens branie Neurotopu retard 300mg (razem z doksepiną 25mg) w celach WYŁĄCZNIE leczniczych, jesli pożadane przeze mnie efekty to stabilny sen i wstawanie rano normalnie, z motywacją i chęcia do aktywnego "działania" a także stabilizacja nastroju/niwelowanie głodów narkotycznych...
dodam że psychiatra stwierdził że doxepina to lek typowo nasenny..
Spoiler:
z góry merci za opinie :heart:
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.