Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
17 sierpnia 2023WujekMorda pisze: Ktoś jest na tyle wjebany że bierze od 1200 do 2k ??
Kończę dziś jednak na 75-75-75 i 50 baklo, które czuję do tej pory.
17 sierpnia 2023WujekMorda pisze: Co tam PregaMistrzowie ??? Ktoś jest na tyle wjebany że bierze od 1200 do 2k ?? Czy tylko ja przeginam? Dodam że dochodzi do tego jeszcze z 8-10 piw żeby zaspokoić ten drugi GABA receptor... Mam ciężko w życiu a to mi daje uczucie zapomnienia. Piękny, idealny relaks ..... Są tu jeszcze jacyś zrobieńcy na moim poziomie??? Jak z tego wyjsc? Redukcja czy ki chuj?? Ja bylem w wiele rzeczy wpierdolony ale prega jest tak silnym narkotykiem że nie moge se z nią poradzić ;_(
łącznie poszły 4 kapsułki (3 z rańca jedna po obiadku)
Jako , że GABA z pewnością nam po pewnych przejściach
diazepamu i alpry używam od ponad 6 lat . Kiedyś kilka razy na miesiąc, od 2 lat, raz w tyg.
Wypić lubię piwko, mało bo raptem 2 krafty , ale co dzień.
baklofenu ojebałem w życiu że 3 duże słoiczki mocniejszych.
Był też fenibut że 2 latka
No i kurde- lipa panie , lipa jak chooy. Czułem się jak po kiepskim sorcie fenibut. Zamulony, bez energii , muzy wcale się lepiej nie słuchało.
Z ludźmi przebywałem i tu muszę oddać że wyraźnie przyjemniej się z ludźmi rozmawia o tym. Jednak nie jest to też niewiadomo co ...
Wspomniałem o feni bo stan naprawdę bardzo podobny - subiektywna opinia.
No i ten okropny stan w nogach. Nie jest to ból, raczej uczucie umęczenia , są do tego niespokojne , w nocy nie mogłem spać. Nosz kurwa , wiłem się jak na jakimś opio skręcie . NIENAWIDZE TEGO UCZUCIA .
Nie ma jak dla mnie startu do pierwszych razy z solidnymi sortami feni.
Rano miałem obolałe barki, plecy , ramiona . Nie ma opcji żeby to nie było po tym gównie.
Wychodzi na to że z GABA tylko benzo się sprawdza w moim przypadku.
Kolejnym razem wypij dużo kawy do pregi. I prega to nie jest niewiadomo co, ale za to brana regularnie, silnie uzależnia. Jeśli chcesz coś pokroju fenibuta/GBL to walnij 150-200 pregi + 50-75 baklofenu i dużą ilość kofeiny jak zacznie wchodzić. Tutaj raczej nie będziesz zawiedziony
Skoro było ewidentnie chujowo- nie planuję już powtarzać doświadczenia.
Wtf od Pragi taki napisrdolony jestem czy co?
Edit: dla pewności Ze za dnia będę Tex tak balierdikonibg to zjadłem jeszcze 900 pregi. Dxwinde bo śnieżnej nie działała wcale niby.
ogolnie malo bralem ale dluuugo dzisiaj poschizowany w robocie nie jakoś mocno ale wyraźnie, spać też ciężko 8h ale da radę kilka h, biore melatonine - nie wiem w jakim stopniu pomaga ale coś tam rzeźbi,
daje 2-3 tyg jak się nie poprawi to trza zmienić taktykę
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.