Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 583 / 35 / 0
Wybrałem się na szczepienie 60km do Wadowic XD zajebałem przed szczepieniem 300mg pregi, i 10 minut po szczepieniu 600mg. Obym wrócił na to forum HAHA. Zastanawiam się jeszcze nad 450mg kodeiny. Ale chyba odpuszczę, pytałem i odradzali. Psychopads :3
  • 583 / 35 / 0
Trochę poleciałem dziś. Ojebałem pół blistra 75mg, sporo hydroksyzyny + szczepionka i tak niestandardowo jest.

Coś za często mi się to zdarza ostatnio 🙄
  • 510 / 110 / 0
Pół blistra :D To ile to jest? Te 75 mg to w ogóle śmiech na sali i są za małe. Przerwę miałeś zrobić na zbijanie tolerki :)
  • 72 / 4 / 0
Żywy przykład na to, jak się robi detoks z hyperrealem %-D
  • 583 / 35 / 0
Hahahaha, dokładnie, z używki na uzywke plus inne tematy na hajpku na celowniku XD od jutra chyba detoks robię. Ale korci na Matiego, bo akurat ostatnie drobne mam na coś heh

A miks pregaby plus mefedron myślicie ze będzie git?
  • 93 / 5 / 0
Napewno będzie dużo lepiej niż po samej mefce, pregabalina do stymulantów to coś wspaniałego
  • 977 / 221 / 0
08 czerwca 2021Swiezzy pisze:

Coś za często mi się to zdarza ostatnio 🙄
Tak to się zaczyna właśnie :P
  • 583 / 35 / 0
@up
Żebyś wiedział 🙈
  • 583 / 35 / 0
Ja już sam sobie nie ufam..
Miałem robić detoks cały czerwiec a tu chuja.
Poleciało 150mg Pregaby + 150mg hydroksyzyny i 4 desperadosy.. Teraz wróciłem na chatę i zarzuciłem jeszcze 600mg pregi..
Czekam aż wejdzie ;p
  • 977 / 221 / 0
U mnie póki paczka pod ręką to nie ma szans na żadne detoksy. Dopiero jak wyzeruje wszystko to odpoczywam. Ostatnio sobie zrobiłem 2tyg reset na trzeźwo (pomijając weekend gdzie weszło 200mg kody i 2 piwa), dziś dzień zaczynam od 2g fenibutu, chciałem jeszcze trawę ogarnąć, ale chyba nic z tego, jak mnie wkurwia to uganianie się za patologią która to sprzedaje...Może jak się skończy fenibut to ogarnę paczkę 75mg żeby gładko wylądować. 150mg się boje, bo gdy je miałem to zarzucałem bez opamiętania, 75mg trochę łatwiej mi ograniczać i odstawiać.
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.