Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 619 / 10
@Mefistofeles1945, pewnie dlatego, że 69plateau dawno nie żyje.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1 / 1 / 0
Dziwna jest dla mnie sytuacja z Ppa bo podobno z ośrodka wyszła, jej matka nie odpisuje, nie porusza jej tematu,a słuch po niej zaginął.
  • 1545 / 1586 / 0
bawia mnie posty w stylu- jej/jego matka nie odpisuje...
a DLACZEGO DOROSLI, powazni ludzie, mieliby odpisywac gowniarzom, tudziez kumplom od cpania ?
kazdy normalny rodzic chce swoje dziecko ratowac (nawet jesli to dziecko ma juz swoje lata) a nie udzielac jakichkolwiek informacji innym cpunom (bez urazy !)
ja bym opierdolila za takie pisanie/dzwonienie i to rowno.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
Dlatego też podejrzewam, że ojciec Z nie odpowiedział na moje dwa listy.
Pisać trzeci ?
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1545 / 1586 / 0
@london5 trzeci list, a idz Ty %-D

a powiedz Ty, jak sprawdzales czy Zgienty sie udziela na fejsie, skoro Zgienty tego fejsa nie mial, a przynajmniej tak deklarowal. zalozyl nawet temat o nieposiadaniu fejsa.
ciekawi mnie to :cojest:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 619 / 10
Miał fejsa, widziałem!
Btw. oglądałem dzisiaj na YouTube film Karela Goldbauma, w którym opowiadał o tym jak miał ropień i wkleił post Zgientego o ropniu, achh, Zgienty,,.
  • 1545 / 1586 / 0
@STR88 podasz link ?
  • 2897 / 619 / 10
  • 5985 / 1237 / 43
Bynajmniej miejmy nadzieję że żyje i choćby by był w kryminale to ma się dobrze.
On za bardzo kochał wolność.
Ale możliwe że plugawa ręka sprawiedliwości go dosięgła.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
26 listopada 2019Ankaaa pisze:
bawia mnie posty w stylu- jej/jego matka nie odpisuje...
a DLACZEGO DOROSLI, powazni ludzie, mieliby odpisywac gowniarzom, tudziez kumplom od cpania ?
kazdy normalny rodzic chce swoje dziecko ratowac (nawet jesli to dziecko ma juz swoje lata) a nie udzielac jakichkolwiek informacji innym cpunom (bez urazy !)
ja bym opierdolila za takie pisanie/dzwonienie i to rowno.
To fakt, też bym pewnie nie odpisywała, ale nadal nie wiem co się z nią dzieje szczególnie że przed ośrodkiem jak sie widzieliamy była już w ciągu na helu i wyglądała doslownie jak wrak. A teraz zniknela i nikt nie wie co sie z nia dzieje. Pojebane to jest
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.