Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 394 / 5 / 0
Mógłbyś mi jeszcze raz wysłać bo mi się coś z e mailem popierdoliło i musiałem zmienić.
Sory za kłopot.
  • 394 / 5 / 0
Dzięki.
  • 44 / / 0
Mam plaster 40 mg transtec + opakowanie Afobamu na odstawkę od kodeiny.
Przyjmowałem codziennie po 600 - 750 mg, trwa to już 3 lub 4 miesiąc.
Wziąłem sobie buprę by nie czuć fizyczniej zjeby, mam pytanie.
Ponieważ blu napisał abym zjadł 10 mg i stopniowo zmniejszał dawkę. Problem w tym że na codzień jednak muszę być sprawny w robocie, kodeina jakoś specjalnie mi nie kolidowała.
Dużo osób napisało że dawki rzędu 3, 5 mg ich bardzo w czepek popizgały.
Nie chcę po prostu sytuacji, że zapierdolę te 10mg, po oczach widać będzie w chuj a na dodatek będę zasypiał za kierownicą.
Kurację chcę rozpocząć jutro, bo dziś o 13 zażyłem 750 mg z dexem.

Ma ktoś może doświadczenie w takim przypadku ?

Nie chcę po prostu chodzić przez 16 godzin ujebany jak świnia, bo mogą być potem tego nieprzyjemne konsekwencje.
Uwaga! Użytkownik Pawian Czerwona Dupa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 16 / 0
Mam plaster 40 mg transtec + opakowanie afobamu na odstawkę od kodeiny.
Przyjmowałem codziennie po 600 - 750 mg, trwa to już 3 lub 4 miesiąc.
Wziąłem sobie buprę by nie czuć fizyczniej zjeby, mam pytanie.
Ponieważ blu napisał abym zjadł 10 mg i stopniowo zmniejszał dawkę. Problem w tym że na codzień jednak muszę być sprawny w robocie, kodeina jakoś specjalnie mi nie kolidowała.
Dużo osób napisało że dawki rzędu 3, 5 mg ich bardzo w czepek popizgały.
Nie chcę po prostu sytuacji, że zapierdolę te 10mg, po oczach widać będzie w chuj a na dodatek będę zasypiał za kierownicą.
Kurację chcę rozpocząć jutro, bo dziś o 13 zażyłem 750 mg z dexem.

Ma ktoś może doświadczenie w takim przypadku ?

Nie chcę po prostu chodzić przez 16 godzin ujebany jak świnia, bo mogą być potem tego nieprzyjemne konsekwencje.

Znalazłem coś ciekawego w necie:

http://etox.2p.pl/symp2001/PDFy/88.pdf
  • 320 / 6 / 0
potrzebuje bupry teraz, mam dość Lorafenu,Tramalu,cloranxenu,relanium.

Co do twojego przypadku kolego no to tych oczy jak szpilki nie unikniesz po buprze a z ta wydolnością w pracy to tez nie wiem to znaczy nie mam pojecia zielonego
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 16 / 0
Wlasnie trzymam pod jezykiem 2,5 mg bo sie cos znow chujowo jeszcze czuję. kodę ostatni raz zazyłem rowny tydzien temu od piatku jestem na buprze. Zaczałem od dawki 10mg i mnie tak upierdoliło konkretnie, ze w sobote dojadlem 7,5.
Przerwa, wczoraj zjadłem 2,5 dzis powtarzam i bede złazil coraz nizej az bedzie cacy :*

bupra jest kozakiem jesli chodzi o odstawianie, nie dosc ze czuc mocna sedacje gdy usiadziemy to chce sie działać, robić tylko oczy są szpilaski :D
  • 762 / 31 / 0
Niezależnie jak długo będziesz stosował, to i tak pierwszy dzień na czysto będzie ciężki. Taka fałszywa absta. Lepiej sobie zostaw trochę benzosów.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1384 / 13 / 0
tak tylko gdzie jest zejscie z dawek??bedziesz miał głoda większego niż byś miał po tej kodeinie.głód się zacznie po jakiś40godzinach od przyjęcia ostatniej dawki bupryteraz powinieneś jeść bupre codzienne w ilości mniejszej o jakieś10%dziennie-a i tak dojebie Cię deprecha.Bo ty kolego nie kończyłeś ćpania kody-tylko zacząłeś cpanie bupry-która to jest silniejszym lekiem.no ale próbuj może mi sie tylko wydaje.
Kiedy ja schodziłem z fenta i majki ilość bupry10mg IV-nie powodowała ŻĄŃĘÓ działania narkotycznego-a oczy miałem wielkie jak 5zł
  • 320 / 6 / 0
mówisz chyba o psychicznym skręcie a nie o fizycznym bandzior,mi sie nie chce wierzyc zeby mu koda wrocila po 2 tygodniach bez kody.
  • 47 / / 0
Nie chce straszyc ale brałem rekreacyjnie bupre przez 3 tyg i to w dodatku w malutkiej ilosci 5mg dziennie (podoba mi sie stan jaki taka dawka wywoluje), ostatnie kilka dni zmniejszalem dawke do 1mg. Pierwszy czysty dzien jeszcze ujdzie ale drugiego juz czulem sie tragicznie a to dopiero byl poczatek. W sumie skret trwał 10 dni (pełne objawy - ból, bezsenność, zimno ciepło, mdłości, brak apetytu, sraka itd) przy czym w 2 ostatnie dni juz mozna bylo cos porobic. Wielokrotnie odtruwałem sie juz od kody i majki i to czesto bez redukcji dawek ale bupra pod tym wzgledem nie milo mnie zaskoczyla, myslalem ze sie jakos po kosciach rozejdzie a tu dupa. Skret po majce gorszy ale krocej trwa, juz po 5 dniach czuc ze schodzi a tu 5 dzien a skret coraz mocniejszy. Skret po kodzie to bajka w porownaniu do bupry, wkrurwia i dosyc dlugo trwa ale przynajmniej mozna jakos funkcjonowac i sie czyms zajac. Podsumowujac, moim zdaniem lepiej redukowac dawki kody niz zastepowac ja bupra bo to sie mija z celem i bedzie jeszcze gorzej i dluzej. bupra sie nadaje na skrety ale od mocniejszych opio. A w ogole juz poronionym pomyslem jest zaczynanie detoxu od kody 10cioma mg bupry... no chyba ze ktos bierze dziennie 2g kody od pol roku bez przerwy. Odtruwajac sie powinienes brac takie dawki zeby nie byc zajebanym, malo tego powinienes nadal czuc skreta tylko ze w dopuszczalnym dla Ciebie poziomie.

Swoje trzeba przecierpiec i juz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.