Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 473 / 29 / 0
29 grudnia 2020Arabella841 pisze:
Zawsze mnie dziwi jak ktoś stwierdza, że benzo go pobudza do działania. Ja nigdy takiego efektu nie odczułam.
Kochana koleżanko leki z tej grupy potrafią pobudzać jednocześnie uspokajając i dodawać energię ale to trzeba mieć już jakieś doświadczenie z tymi lekami tylko się nie obrażaj że uważam po prostu że nie masz takiego doświadczenia jak ja. Do kolegi wyżej jeśli siedzisz w domu po zażyciu Benzodiazepiny to będziesz zamulony ale jak wyjdziesz do ludzi to to się wszystko zmieni. Słuchajcie ja się naprawdę nie wywyższam A te leki biorę nie bez powodu bo mam naprawdę potrzeby… Tylko mam już prawie cztery lata doświadczenia z tymi grupami leków więc mogę wam dużo podpowiedzieć Chociaż też wiem że ludzie tutaj mają też dużo większe doświadczenie niż ja ale też są nowicjusze którzy nie mają takiego doświadczenia jak ja. Ale serio Rekreacji w tych lekach dużo nie ma porównując przykładowo zwykłą marihuanę lub medyczną marihuanę to są leki dla osób pogubionych którzy się uzależnili i nie potrafię z tego wyjść albo dla osób chorych którzy starają się brać te leki doraźnie tak jak ja miałem kilka sytuacji nawet sporo gdzie mieszałem te leki z alkoholem za co bardzo w sumie przepraszam ale nie innych tylko sam siebie bo mam z tego powodu wyrzuty sumienia. Jakby jeszcze w jakiś sposób działa przeciwbólowo ta byłaby idealna już nawet nie zwracając uwagi że bardzo uzależnia bo dała mi ogromną ulgę ale bólu tak zwanej migreny
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 253 / 0
Osobiście biorę alprę od około roku, brałam zarówno doraźnie w małych dawkach, doraźnie w większych, jak i małe lub duże ilości w celach "rekreacyjnych", w połączeniu z alkoholem, innymi substancjami psychoaktywnymi i tak dalej, jednym słowem - wiele kombinacji i warunków. Zawsze występowało rozluźnienie, lekka zmułka.
Jeśli chodzi o leki uspokajające, nie tylko benzo, to jedynie pregabalina wywołuje na mnie również efekt wyraźnie aktywizujący.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 867 / 253 / 0
29 grudnia 2020blokowiska666 pisze:
Czasem gdy działa antylękowo lub zbija na chwilę depresję, można to odczuć jako działanie aktywizujące.
Faktycznie jest coś takiego, że po alprze przestajesz czuć lęk więc jesteś w stanie zrobić coś, czego na trzeźwo byś się bał.
Ale jak usłyszałam, że "pobudza do działania" to skojarzyło mi się to zdecydowanie inaczej. Na przykład w ten sposób, że zwykle ciężko jest Ci zwlec się z łóżka, zmusić do wykonania codziennych obowiązków, a po przyjęciu danego leku przestajesz mieć z tym problem. W takim wypadku alpra wspomnianego efektu na mnie nie wywiera. Za to robi to np. pregabalina.
  • 473 / 29 / 0
29 grudnia 2020blokowiska666 pisze:
Czasem gdy działa antylękowo lub zbija na chwilę depresję, można to odczuć jako działanie aktywizujące.
Faktycznie jest coś takiego, że po alprze przestajesz czuć lęk więc jesteś w stanie zrobić coś, czego na trzeźwo byś się bał.
Ale jak usłyszałam, że "pobudza do działania" to skojarzyło mi się to zdecydowanie inaczej. Na przykład w ten sposób, że zwykle ciężko jest Ci zwlec się z łóżka, zmusić do wykonania codziennych obowiązków, a po przyjęciu danego leku przestajesz mieć z tym problem. W takim wypadku alpra wspomnianego efektu na mnie nie wywiera. Za to robi to np. pregabalina.
Widzisz koleżanką ty masz tak akurat z tym preparatem a inni mają tak z innymi preparatami że jak wyjdą do ludzi to daje im to Kopa energię pozytywny nastrój chęć do życia Działanie przeciw depresyjne Alpy czuć w kontaktach społecznych ale w domu te działanie jest dużo słabsza spróbuj sobie założyć alpre poza domem jak masz fobie społeczne tak jak ja
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 253 / 0
Drogi kolego, masz zapewne rację w tym względzie, nasze skojarzenia z "działaniem aktywizującym" pewnie po prostu różnią się trochę.
  • 473 / 29 / 0
Drogi kolego, masz zapewne rację w tym względzie, nasze skojarzenia z "działaniem aktywizującym" pewnie po prostu różnią się trochę.
Nie mam na myśli tutaj skojarzeń tylko każdy organizm reaguje inaczej na daną Substancje :))
  • 867 / 253 / 0
Oczywiście jest tak jak mówisz, chodziło mi o to, że określenie którego początkowo użyłeś doprowadziło do delikatnego nieporozumienia między nami.
  • 473 / 29 / 0
Oczywiście jest tak jak mówisz, chodziło mi o to, że określenie którego początkowo użyłeś doprowadziło do delikatnego nieporozumienia między nami.
Wiem że to nie jest knajpa ale uważam że jesteś fajną i wartościowo kobietą i masz w sobie wiele bólu jak wszyscy I nie mówię tutaj tylko o sobie Żeby nie robić śmietnika trochę się popłakałem chyba to rzucę kolejną tabletkę…
  • 157 / 20 / 1
Raz miałem okazję wziąć jedną tabletkę 0,5 mg i idąc przez miasto ze znajomym czułem się po prostu bardzo dobrze. Tak 15 cm ponad chodnikami. :)
  • 184 / 23 / 0
Od piątku bez alperki, tęskno bardzo.
Uwaga! Użytkownik fixoon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.