Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ale ogolnie dobrze w moim przypadku sprawdza sie polezec z 30-40minut z zamknietymi oczami. od razu sie lepiej czuje wtedy
Jak ktoś chce się bawić w amfe to dokupywać 1000szt benzosów, ale może nie aż takich mocnych.
2 dni i wracamy do życia.
2. Sen też jest ważnym elementem - gdy się zarywa nocki, to organizm się bardziej męczy, więc automatycznie zjazd s=jest bardziej dokuczliwy. Także starać się spać podczas ćpania. Wiem, że jest to trudne, bo sama biorę. Gdy działanie zejdzie, to polecam zarzucić benzo, ale w przypadku WYŁĄCZNIE gdy nie możecie zasnąć. Ewentualnie można spróbować zajarać mj.
Bez suplementowania w czasie lotu - zawszę byłem na drugi dzień zerem, i dochodziłem do 100% formy przez kilka następnych dni. Czyli to bardzo ważny aspekt, pewnie jeszcze można dodawać i dodawać witaminek i suplementów ale akurat takie miałem na szczeście przy dupie.
Co mi pozostaje dodać - nie rozumiem ludzi który nie robią w czasie swoich szaleństw/ciągów odpowiedniej suplementacji - a znam takich. :nuts:
Jakbym planował na kogoś miejscu ciągi na frycie - to bym zakupił masę benzosów, witamin, suplementów i w chuj scierwa, wtedy można działać :) - no ale to już dla bogaczy
wędkarz pisze:Benzo power jest spoko ;) ale multiwitaminki ci nie zaszkodzą a czasem warto wypić taką zdrowotną mieszankę + dużo dużo wody zeby wypłukać truciznę z organizmu
scalono - WRB
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.