Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / 9 / 0
ehh mimo ze wiem ze to niezdrowe to czesto zdarza mi sie to samo co napisal bigaffe, zachlac pale do momentu az padne na ryj i zasne.

ale ogolnie dobrze w moim przypadku sprawdza sie polezec z 30-40minut z zamknietymi oczami. od razu sie lepiej czuje wtedy
  • 351 / 8 / 0
jogurty, jaranie, czekolada, mleko, papryczka chilli. z autopsji.
totalny popierdoleniec ze mnie jest generalnie
  • 10 / / 0
Multiwitamina, 5-htp, zen szen, bacopa, gotu kola, zielona herbata, przysznic, aktywnosc fizyczna (ta, wiem, ze sie nie chce, ale w moim przypadku to po tym sie najlepiej czuje)
  • 3406 / 535 / 0
chuja tam - BENZO POWER! a nie jakieś tam kurwa multiwitaminki, wczoraj zjadlem 1g scierwa i nad ranem mówię - kurwa muszę się przespać bo dziś (sobotę) będę miał zjebaną, no i wrzuciłem ten analog clonów, to jak wszedł mi to kurwa aż ciemno przed oczami mi się zrobiło, jakieś cevy kurwaa :D dobrze że peak benzo trwa krótko bo bym chyba się wykończył, no i jak puścił to czułem się jakbym zajebał z kilko heroiny, taki nodding i boom do spania, wstałem jak żywczyk - oczywiście aspekt fizyczny dalej jest, ale też nawet benzo ładnie wyrównuje bo fajnie mi mięśnie popuściły, a miałem ostrą wazo.

Jak ktoś chce się bawić w amfe to dokupywać 1000szt benzosów, ale może nie aż takich mocnych.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 81 / 2 / 0
Benzo power jest spoko ;) ale multiwitaminki ci nie zaszkodzą a czasem warto wypić taką zdrowotną mieszankę + dużo dużo wody zeby wypłukać truciznę z organizmu
The fishing with mr green :mrgreen:
  • 55 / 1 / 0
Zwolnienie L4, powerade i proszenie w myślach o to by psu nie zachciało się srać.
2 dni i wracamy do życia.
Uwaga! Użytkownik zasadniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 152 / 13 / 0
1. Podstawą zmniejszenia zjazdu jest przede wszystkim uzupełnianie wydalonych podczas fukania elektrolitów (nasila się wówczas ich wydalanie) oraz spożywanie pokarmów. Zauważyłam po sobie, że gdy podczas zażywania amfetaminy nic nie jadłam, to zwała była bardzo męcząca. Jeśli ktoś ma silny jadłowstręt, to polecam jeść coś płynnego/półpłynnego np jogurty, musy, soki etc Do uzupełnienia straconych elektrolitów polecam np orsalit. I PIĆ WODĘ!
2. Sen też jest ważnym elementem - gdy się zarywa nocki, to organizm się bardziej męczy, więc automatycznie zjazd s=jest bardziej dokuczliwy. Także starać się spać podczas ćpania. Wiem, że jest to trudne, bo sama biorę. Gdy działanie zejdzie, to polecam zarzucić benzo, ale w przypadku WYŁĄCZNIE gdy nie możecie zasnąć. Ewentualnie można spróbować zajarać mj.
  • 3406 / 535 / 0
Wczoraj zjadłem z wieczora sztukę szyny (z rana poszło oxiracetam + l-tyrozyna), w czasie fazy na f do wody cytrynian magnezu - w sumie większą dawkę(ale na oko, także nie powiem dokładnie), no i popijałem w czasie latania, do tego również w czasie fazy tran x2 , cynk x2, jogurt, na noc benzo + sen i dziś jestem w takim stanie o 100 razy lepszym niż na trzeźwo :D dziś jeszcze z rana uzupełniłem kilkoma witaminami - zero zjazdu, lekko szczęka boli, ale nawet to przyjemny efekt, dziś lecę dalej.

Bez suplementowania w czasie lotu - zawszę byłem na drugi dzień zerem, i dochodziłem do 100% formy przez kilka następnych dni. Czyli to bardzo ważny aspekt, pewnie jeszcze można dodawać i dodawać witaminek i suplementów ale akurat takie miałem na szczeście przy dupie.

Co mi pozostaje dodać - nie rozumiem ludzi który nie robią w czasie swoich szaleństw/ciągów odpowiedniej suplementacji - a znam takich. :nuts:

Jakbym planował na kogoś miejscu ciągi na frycie - to bym zakupił masę benzosów, witamin, suplementów i w chuj scierwa, wtedy można działać :) - no ale to już dla bogaczy

wędkarz pisze:
Benzo power jest spoko ;) ale multiwitaminki ci nie zaszkodzą a czasem warto wypić taką zdrowotną mieszankę + dużo dużo wody zeby wypłukać truciznę z organizmu
Tak tak zwracam honor, że samo solo benzo nie da tego co witaminy i suple w czasie fazy + benzo na noc. To już jest full profeska. Ważne żeby odbywało się to w czasie "latania", zanim nastąpi zejście.

scalono - WRB
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3854 / 316 / 0
Benzosy mają niezwykle wysoką wartość bojową w zwalczaniu natarcia przeciwnika, jakim jest zjazd. Z własnego doświadczenia powiem, że Klonazolam perfekcyjnie spuszcza rolety, kiedy jest to akurat potrzebne. Flubro radzi sobie z tym nieco gorzej, ale lepsze flubro w garści, niż Klonazolam na dachu. Jeżeli ktoś nie ma bałaganu na strychu, to mj będzie wspaniałym stemplem potwierdzającym kapitulację tego ciężkiego przeciwnika.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
moim skromnym zdaniem to iść spać a jeśli trza coś robić to następna linia
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.