Omka już kupiona z apteki, więc to będzie leciało,
mety się dokupi.
Raczej nie ma środków typowo masowych i redukcyjnych zależy od diety cardio i treningów.
Zalewanie bierze się z aromatyzacji, dlatego pytam się odnośnie profilaktycznego stosowania anastrazolu.
Na obecną chwilę mogę mieć tylko liv52 i esentiale
z kolei anastrazol może ładnie zbić estro, nawet w małych dawkach, więc nie widzę tutaj przeciwwskazań do palenia fatu i nie zalewania się
O diecie już pisałem i to logiczne, że to podstawa, bez niej żaden cykl nie ma sensu.
Tym niemniej jestem bardzo ciekawy efektów na redukcji przy tych środkach, więc po cyklu podziel się ile tego fatu spaliłeś jeśli możesz :)
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Zamiast polecieć np enan+eca
Masz już tą omkę zostaw, w każdym razie mete odpuść nie wykorzystasz jej a niepotrzebnie tylko podbijesz estro.
ale dlatego się pytałem, o ten anastrazol do cyklu, bo omka plus meta mogą mocno armonatyzować
Ogólnie 'sterydki' od rodzinnego, macie jakieś doświadczenie ?
Eh, znowu trzeba będzie gonić do doktorka i dać pisiont złotych w łapę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.