Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 116 / 0
mieszaj czwórki z trójkami i wal, nie umrzesz xD
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 123 / 8
Absolutnie nie byłbym tego taki pewien. Naćpany może na przykład wypaść z balkonu.
  • 65 / 5 / 0
Mieszałem 3 z 4 i podawałem to iv, jak widać nadal żyję (chociaż to może dlatego że nie mam balkonu %-D ).
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 447 / 50 / 0
balkonu tez nie mam xD

zmieszal 3 sorty trojki i 3 sorty 4 cmc

wypierdol. kosmiczny,
  • 181 / 4 / 0
Co powiecie o 3-CMC zapodane iv? Bedzie blogo i cudownie? I jaka dawka zeby dobrze weszlo a nie skonczylo sie zejsciem?
Jak dlugo bedzie dzialalo?
  • 1141 / 116 / 0
nie czaję... jak to?
Chcesz mieć WEJŚCIE to musisz mieć i ZEJŚCIE. :D
Ludzie z tego co piszą po 150mg tego zapodają, ale ja tam sie na iv nie znam.
Jak nie masz tolerki na beta-ketony to wal normalnie sniffem taką samą dawkę i jeżeli jest to legitne 3cmc to powinno zrobić porządnie.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 7 / 0
Trafiło mi się trochę tego w łapska.
Co mnie zastanawia, sort jest brązowy - ok, taki miał być, lecz w środku można też dostrzec miękkie, czarne coś. Pod naciskiem palców po prostu formuje się z tego coś ala plastelina. Bardzo rzuca się w oczy.
Nie za bardzo wiem co o tym myśleć. Jest mi ktoś w stanie to wytłumaczyć? Czy to jest aż tak zanieczyszczone?
W dziale sprzedawcy daję info skąd pochodzi dane 3cmc.

Zdjęcie
https://zapodaj.net/0fb596d4a260c.jpg.html
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
latajacypisuar pisze:
Trafiło mi się trochę tego w łapska. (...)
Pod naciskiem palców po prostu formuje się z tego coś ala plastelina. Bardzo rzuca się w oczy.
Nie za bardzo wiem co o tym myśleć. Jest mi ktoś w stanie to wytłumaczyć? Czy to jest aż tak zanieczyszczone?
W dziale sprzedawcy daję info skąd pochodzi dane 3cmc.
Raczej niedostatecznie wysuszone, zima przyszła i kaloryfery już grzeją, więc jest gdzie to suszyć ;)
  • 0 / / 0
Zdecydowanie polecam! Ostatnio miałem okazję spożywać tego całkiem spore ilości (ok 20g, zażywane snifem). Spływ do gardła paskudny jak i sam ból nosa po wciągnięciu, ale po max 5min zapominasz bo na banię wchodzi Ci taki przyjemny dreszczyk :D Jak dla mnie, czyli mało doświadczonego zjadacza takich substancji to przeszkadza mi jedynie w 3cmc chęć "dojadania" jak zaczyan faza schodzić.. Siedzisz i tylko myślisz czy zjeść jeszcze czy sobie odpuścić. Jeśli miałbym oceniać w skali 1-10 to wyglądałoby to mniej więcej tak:

Ból nosa (1 to mało / 10 w chuj) to takie 5/10
Spływ do gardłą 4/10 (strasznie gorzki ale znośn)
Czas wejścia? 1/10
Czas działania 6/10 (jakoś godzinka może 1,5)
jakby ktoś jeszcze chciał coś wiedzieć to piszcie PRIV :)
  • 241 / 6 / 0
magiczny_tygrys pisze:
czy 3cmc od "bezpiecznego" vendora obecnego na forum hr jest ok? ktoś próbował?
Jest bardzo delikatne i odczucia po nim są na granicy placebo. Jest przyjemnie przez 2 godziny, ale o wyjebaniu w kosmos nie ma mowy. Mówi to osoba z wyczyszczoną na takie rzeczy tolerką.
Zmieszałam to z jakimś mocnym b-k i dopiero wtedy poczułam się jak trzeba.
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.