Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 280 / 20 / 0
kolejny, który kupił raz z byle jakiego źródła i nie wiadomo nawet co, a będzie wpisywał substancję w nie wiadomo jak gówniane progi xD
  • 479 / 15 / 0
sugerujesz, że 3cmc jest tak samo dobre lub lepsze niż 3mmc?

(dla domyślnych źródło jest jasne, podane w sprzedawcach; a ty niby wiesz co kupujesz pod nazwa 3cmc u innych dostawców? rozumiem, że kupujesz u tego dostawcy, ktory robi referencyjne próbki dla organizacji rządowych i policji, tak? :-O )
Król Jest Tylko Jeden
  • 280 / 20 / 0
nie, ale jak masz się spuszczać nad 3mmc to sobie to sknuj albo się zabij, bo nie wiem na co liczysz, wiadomo, że pochodne nieczęsto mają w ogóle polot do pierwowzoru, a co dopiero. trochę obiektywności poproszę
  • 479 / 15 / 0
może wiadomo, ale ja nie wiedziałem. rok tu nie byłem dlatego pytałem.

jak nie umiesz odpowiedzieć na zadane pytanie jak normalny człowiek, tylko walisz toksyczne teksty, to może po prostu nie odpowiadaj wcale,
Król Jest Tylko Jeden
  • 1676 / 106 / 0
suchezebra pisze:
nie, ale jak masz się spuszczać nad 3mmc to sobie to sknuj albo się zabij, bo nie wiem na co liczysz, wiadomo, że pochodne nieczęsto mają w ogóle polot do pierwowzoru, a co dopiero. trochę obiektywności poproszę
ze co ?
pierwowzorem 3mmc i 3cmc jest metylokatynon?
Skad wogole te rednie ze 3cmc jest analogiem 3mmc ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
Wystarczy spojrzeć na nazewnictwo działu b-k. Napisane wyraźnie że wszystkie beta ketony są pochodnymi katynonu.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 0 / / 0
co na libido bardziej wjedzie, 3cmc czy 4cmc? :diabolic:
próbowałem 3cmc cat od czarnoksiężnika, i potwierdzam zdanie kolegi z poprzedniej strony, robi konkretną robotę :cool:
mam tylko problem bo zawsze po stimach tak zaciskam szczękę, że mi się zęby łamią i wyglądam tak %-D
  • 1876 / 194 / 0
Obie wersje podnoszą libido. Zależy, czy wolisz profil bardziej stymulujący czy euforyczny. Aczkolwiek myślę, że trójka lepiej zda egzamin

Protip - Polecam gumy do żucia

Będziesz miał tak zajebiście żuchwę wyrobioną i takie lux zęby, że pani dentystka zrobi Ci loda z wrażenia
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1141 / 116 / 0
Najlepiej to połączyć trójkę z czwórką w równych proporcjach :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
dostalem 3 rodzaje sortow 3 cmc i 4 rodzzaje sortow 4 cmc

co robic po 50 mg z z kazdego i snifnac? czy mnie zabije?

sorty sa brazowe biale i przeroczyste.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.