Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Niech mi ktoś powie o chuj chodzi z tym lekiem lub jak wyjść z tego depresyjnego gowna, biorę 3x1 Tiane i kurwa zaczęło to działać tak mniej więcej, ale teraz znowu wraca po 6 miesiącach apatia i inne gowna XD. Mówi każdy, że Tiana w chuj słabym lekiem jest no nie, a przerobiłem z 20 psychotropów i żaden nie działał tak dobrze jak tianeptyna.
Są jakieś inne antydepy co mogą działać jak tianeptyna? Działa na mnie aktywizująco, mózg działa jak należy w końcu, bo zwyczajnie się czuję jakby na niej mi IQ z 140 na 160 wskoczyło, ale lęki w chuj mocno wracają i depra.
  • 963 / 17 / 0
Witam lekarz dołączył mi na zaburzenia depresyjno lękowe coaxil do dulo I lamitrin czy warto ten lek zażywac?
  • 112 / 6 / 0
Tianpetyne przyjmowałem dwa razy w życiu w standardowej dawce 3x12,5mg. Ostatni raz jednak ponad 15 lat temu, a nadal bardzo się męczę z powodu silnego lęku i depresji. Rozważam kolejną próbę po tylu latach. Poprzednio niestety nie odczułem pozytywnego efektu, pamiętam, że lęk nerwowość wzrosły, a do tego straszliwie na tym leku się pociłem. Czy ktoś również miał problemy z potliwością na tianpetynie? Na pewno nie był to efekt "placebo", zwłaszcza latem przez większość dnia byłem kompletnie mokry, a normalnie nigdy nie mam żadnego problemu z potliwością, jednak nie znajduję na forum podobnego skutku ubocznego.
  • 2949 / 247 / 0
Nie spotkałem się na forum, aby ktoś o tym pisał.
Przy normalnych opio (jeśli bierzesz/brałeś) zauważyłeś podobny efekt ?
  • 112 / 6 / 0
Jedynie z kodeiną miałem kontakt w leczeniu bólu pleców, to nie miałem takich skutków ubocznych
  • 81 / 8 / 0
Uwaga dla smakosz Coaxilu od 1 sierpnia zmieniają się przepisy i będzie trudniej o to. Lekarka mi to powiedziała przepisując aż 9 opakowań bo potem już będą problemy.
  • 167 / 14 / 0
08 czerwca 2024starysteve pisze:
Farmakologia jest bardzo prosta, to delikatny opioid który koncerny farmaceutyczne opisują w debilny sposób, żeby mylić opinię publiczną
O kurwa xd, serio? Btw, wychodzi to na testach jako majka? Bo teraz musze przynajmniej na papierze byc czysty
  • 612 / 187 / 0
Nie powinno wyjść jako Majka, spokojnie.
  • 58 / 31 / 0
17 lipca 2024EscapeFromDeadIsland pisze:
Uwaga dla smakosz Coaxilu od 1 sierpnia zmieniają się przepisy i będzie trudniej o to. Lekarka mi to powiedziała przepisując aż 9 opakowań bo potem już będą problemy.
Ta a ja dziś od psychiatry wróciłem dostałem 2opakowania coaxilu i 2 opakowania bupropionu 150. Mam łykać 1 bupropion rano a na obiad 1 coaxil :pacman: . Nigdy nie łykałem antydepów a mam małą motywację i chęci oraz napady lękowe,stresy... ciekawe jak ten specyfik z welboxem zadziała.
  • 61 / 5 / 0
nadal mam paczke tego syfu, jak to polacze z Xanaxem to sie przekręce? bo jestem benzowrakiem i żre po 10mg albo i wiecej alpry dziennie. Ogolnie podoba wam sie ten lek, bo cos dyskusja ledwo żywa.
Uwaga! Użytkownik mobius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.