Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 266 / 0
no, to by było XD nie wiem jakieś jakości keta, ale jak dobrze poczułeś setkę to jakość ok, więc po gramie raczej by były jajca, niż by ledwo klepnęło XD
  • 398 / 28 / 0
Metoxetamine działa bardzo podobnie do ketaminy tak? Taki odpowiednik?
Ciekawi mnie działanie tej Kety, nie wiem czego sie spodziewać. Raz kiedyś miałem doczynienie tylko z MXE i to w ramach przypadku w dodatku z dużą dawką ze 150mg i nie wiedziałem co jest grane, osobość straciłem, w początkowej fazie wszystko było gęstością i nie miałem granicy siebie, co bym nie robił to tylko ta gęstość się ruszała, niczego nie mozna było się chwycić itd ...coś jakby w takim budyniu...pozniej to już gdzieś latałem po galaktykach ;) były jakieś ludziki, wiry, wagoniki, nie mogłem po tym chodzić.
  • 852 / 289 / 0
25 kwietnia 2020n23 pisze:
@p420 Smieszna akcja, bo nie wiem czy z podniecenia, że będę działał z ketą czy z nieuwagi pomyliłem podziałkę na wadzę i chodziło o 100 mg, od tak śmieszna pomyłka.

Dobrze, że mi się z gramem nie pojebało, bo to by było xD
Ale byś dojebał. Dobrze, że się nic nie stało i to nie było 3meo PCP. :)

Jak działa keta długotrwale na wasze funkcje poznawcze?
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 372 / 9 / 0
Nowa waga, nie wiem dlaczego 0.1 sobie ujebałem jako 10 MG, z gramem oczywiście bym sobie nie pojebał bo tyle miałem w woreczku :D A się dziwiłem, że dużo tych igiełek .

Jedyny minus kety, że jak chcesz się polatać kilka dni to, to już następne dawki są sporo wyższe, a o K-hole co najwyżej to za kilka tygodni mogę pomyśleć, bo zwyczajnie tak tolerancja podskoczyła .
  • 240 / 23 / 0
Jak wypada mix ketaminy z benzo warto?
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 245 / 0
ketamina only psychodeliki, z benzo nie ma sensu, zresztą tabela miksów wskazuję go jako niebezpieczny.
  • 2887 / 624 / 0
U mnie sama keta spłyca oddech bardzo i utrudnia oddychanie, z benzo na pewno bym nie miksował.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 240 / 23 / 0
Zmixowalem, płytkiego oddechu nie było gorsza motoryka, ale ogólnie beznadziejny mix.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1648 / 35
ketamina tylko solo miałeś proch czy roztwór?!
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 245 / 0
Można podbić działanie kwasu czy innej trypty, ale to ostrożnie bo siła działania wzrasta drastycznie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.