Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 107 / 0
No właśnie o tym mówię, a teraz sobie wyobraź takie coś regularnie. Żyć nie umierać co nie? %-D
  • 6 / 1 / 0
Nie wiem dlaczego ale jeszcze nie doświadczyłem takiego stanu a moja przygoda z fetą trwa już jakieś 10 lat
  • 351 / 8 / 0
wtedy lepiej sobie odpuscic albo przystopowac albo ograniczyc. no chyba ze ktos jest masochista.. tez bylem :D
totalny popierdoleniec ze mnie jest generalnie
  • 14 / / 0
Żaden keton nie porył mnue na zwale tak jak feta... ale pewnie do tego wroce
Uwaga! Użytkownik okoekstatyczny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
A tam nie dramatyzuj wiadomo każdy wie że fetka ma swój słynny skutek uboczny którym jest zjazd ale nie jest aż taki najgorszy, chodż potrafił dopiec nadciśnieniem i czasami delikatną paranoją (mowa o 1 nocce).Najważniejsze zachować umiar,nie walić ciągów tylko przypuśćmy ustalić termin chodz wiadomo jak z tym jest ale troche samozaparcia z tą używką.Niestety sam przeszedłem przez okres gdzie była dla mnie wszystkim bo poprostu sie zakochałem w prochu i chuj. Wtedy ,mocne psychozy po 5 dni co jest kompletną głupotą niewiem kurwa jak mi to mogło imponować, zaczął sie problem z głową i po sprawie. I sprawa się diametralnie zmienia świat nie taki sam co kiedyś niby ta feta taka spierdolona bo namieszała w głowie,tobie,ale i tak masz do niej słabość.Ludzie pamiętajcie napisze z mojego punktu widzenia amfetamina to straszna używka, ludzie funkcjonujący na niej codziennie to najczęsciej już wraki fizyczne jak i psychiczne.Niema co też dramtyzować że sie stało ważne że roząsek po częsci mówi spierdalaj bo nie warto.
  • 2 / / 0
Reasumując wszystko każdy, który brał czy bierze fete miał jakieś schizy. Jeden większe, drugi mniejsze.
Wydaje mi się, że to i tak nic w porównaniu z tym co musieli mieć w głowie żołnierze, którzy byli faszerowani amfetaminą na polu bitwy.
  • 397 / 32 / 7
Wiesz nie myślałem nigdy o tych żołnierzach ale... ciekawy temat na rozkminę , zobaczę co mi z niej wyjdzie.. może sam się spróbuje w rolę zolnierza wczuć :Dniech dziala fantazja.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1121 / 153 / 0
To by Cię musieli naćpanego na Ukrainę wpuścić to byś poczuł %-D

Psychozy czasami występują, najlepiej zabezpieczyć się w benzo, mj + kilka piwek i jest zdecydowanie lepiej. Trochę przejebałem władka przez siebie ale co do psychoz to aż takich tragedii nie miałem, gorzej było zdecydowanie po alfach - wystarczyło kilka kresek i już małe kuku było w główce :moody:
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 229 / 37 / 0
Taaak, taki zjazd po papu jest niczym w porównaniu do takiej alfy. Po alfie jak zjazd dopadał to człowiek zdania jednego sensownego z siebie wydusić nie mógł, parę słów które wgl nie trzymały się kupy i cieknąca ślina z mordy, normalnie zombie. A na zjeździe nawet po grubym fetungu mimo kiepskiego samopoczucia da się dogadać z resztą społeczeństwa.
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 17 / 0
@up dokładnie, do tego zawieszanie wzroku na jednym punkcie i dosłownie pustka w głowie. Chciałeś coś powiedzieć, to nagle z pamięci uciekały Ci wszystkie słowa, mówienie sylabami itd....
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.