Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 168 / 11 / 0
drlooney pisze:
Dzisiejszy jeden karton przy niezbyt dobrym S&S poskładał mnie tak mocno, że nawet moje dwa poprzednie tripy na 2x150ug nie były tak mocne, tak intensywne jak ten. Możliwe, że to był źle nasączony karton? Czułem jakby to była dawka min. 300+.
Moze trafiles na taki sam jak ja. 1/2 poskladala mnie jak minium dwa. Pewnie zle nasaczone. Nigdy nie wiesz na co trafisz.
  • 658 / 53 / 0
Re: AL-LAD
Nieprzeczytany post autor: Winny »
150ug al-lada odpowiada mocą ilu mg hometa? Podkreślam, chodzi o moc, nie o działanie ofc ;)
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 3362 / 349 / 0
Wizualnie jakies 25mg, mindfuckowo jakies 30-40mg.

Chociaz sfera mentalna jest calkowicie inna od tej hometowej.
  • 228 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: bimo »
FajnieJest pisze:

Kartony od popularnego tutaj vendora w ilości 150ug nawet nie zbliżają się do 25mg hometa.
  • 1342 / 48 / 0
Nieprzeczytany post autor: scat »
FajnieJest pisze:

Oj zdecydowanie bym się nie zgodził. Mindfuckowo homet jest o wiele silniejszy niż AL-LAD porównując dawki 30-40mg do 150ug (który jest bardzo klarowny w takiej ilości). Wizualnie 150ug ala także nijak się ma do 25mg hometa. Aczkolwiek chcę zaznaczyć, że niemal każdy trip na alladynie podobał mi się zdecydowanie bardziej niż tripy hometowe (którego bardzo lubię, a za delegalizację bym rozstrzeliwał). Warto też zaznaczyć, że siła działania psychodelicznego alladyna rośnie bardzo drastycznie, 225ug jest znacznie potężniejsze niż 150ug... o 300ug nie wspominając.

Generalnie AL-LADa polecam każdemu, piękna substancja, jeden z moich faworytów. :heart: Już to mówiłem i będę się powtarzać.
SESH
  • 157 / 1 / 0
Jak z tolerka krzyzowa z tryptaminami? Lecialem ostatnio troszke, a AL LAD sam sie nie zje ;)
Uwaga! Użytkownik suchysuchy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: bimo »
zbędną treść wycięto
suchysuchy pisze:
Jak z tolerka krzyzowa z tryptaminami? Lecialem ostatnio troszke, a AL LAD sam sie nie zje ;)
Tydzien przerwy minimum.
Ostatnio zmieniony 04 października 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
  • 4995 / 851 / 0
Czy stosowanie mini dawek al-lada w krotszych odstepach czasu ( jesli tak to jakie dawki/odstepy) mialo by jakis skutek w podbiciu wyobrazni/kreatywnosci do tworzenia nowych pomyslow/muzyki?? czy celowac w inna substancje?? ( nie mam dostepu do prawdziwego kwasa) . Ktos probowal juz takiego sposobu ?? Czy to ma sens??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3362 / 349 / 0
Tak, mowa o mikrodozingu.
reddit.com/r/microdosing
  • 382 / 24 / 0
Jakieś porównanie alladyna do LSD?

Jak wygląda sytuacja prawna all-lad? Jeżeli legal, mógłby mnie ktoś wspomóc w sprawie latającego dywanu na priv ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.