Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 86 / 1 / 0
Na mnie 50mg p.o. nie zrobiło najlepszego wrażenia; rozmowność, energia, funkcje poznawcze - wszystko na minus, żadnych nawet śladów podbitego nastroju, raczej wręcz przeciwnie. Jedno co, to muzyka naprawdę ładnie wchodziła.
Ale spróbowałem właściwie z ciekawości na zasadzie 'skoro już mam', raczej wszystko co smyra gaba działa na mnie średnio.
  • 257 / 5 / 0
Najlepszy lek ever. Taki bezpieczny gbl w tabletkach. Szkoda ze tak uzależnia i jedyna opcja żeby to rzucić to powrót do giebla. Moje dawki dzienne to 15tabl na dobę, szkoda że tak się zatracilem. 22 dni ciągu, 8 buteleczki i w szufladzie leży następna recka do zrealizowania. Tylko gbl może mnie uratować, choć to właśnie baklo się ratowalem po 3 miesięcznym ciągu na gbl 25ml/doba. Ech...
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 234 / 11 / 0
Co Ty pierdolisz? Jak gbl może Cię od baklo uratować? Przecież to baklo łatwiej redukować/odstawiać a nie gbl. Jak już masz gaba-b w rozsypce to chyba tylko gaba-a może Cię uratować. A tak to ślepe koło...
  • 1322 / 18 / 0
Dobry wariat. Sniffem mocniej dziala jak coś.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 234 / 11 / 0
Mocniej mówisz? A czas działania? I jak szybko wchodzi w porównaniu do oral?
  • 257 / 5 / 0
boozer86 pisze:
Co Ty pierdolisz? Jak gbl może Cię od baklo uratować? Przecież to baklo łatwiej redukować/odstawiać a nie gbl. Jak już masz gaba-b w rozsypce to chyba tylko gaba-a może Cię uratować. A tak to ślepe koło...
Wolę schodzić z gbla który znam bardzo dobrze niż z baklo który jest dla mnie nowością.
A po gblu klony, rolki i jakoś dam rade
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 785 / 16 / 0
Wystarczy ze powiem ze na spiete miesnie szyi to dostane? czy co najlepiej powiedziec bo mam zamiar isc w poniedzialek do rodzinnej i co powiedziec zeby napewno dostac?
  • 506 / 109 / 0
u mnie wystarczyło.

możesz dodać, że miałeś od innego lekarza np. Mydocalm, czy Sirdalud i średnio Ci pomaga.
  • 1450 / 18 / 0
Ktoś posiadał problemy z układu pokarmowego? Zjadłem po sytym śniadaniu (koło 8) 75mg i od tego momentu albo dosłownie co chwilę ostro gazuje lub odbija mi się z uczuciem, że zaraz się zrzygam.

A co do samego baclo- super komponuje się z alko i fetką.

75-100mg bez tolerki i żadne kace i zjazdy się nam nie straszne. Niestety występuje u mnie splątanie, senność, zaburzenia równowagi przez co mam dystans do tego leku. Jak zapatrzę się w jeden punkt dosłownie same zamykają mi się oczy. I najgorsze- nie mogę się drzemnąć się będą pod wpływem- albo obudzę się po 1,5h na krańcówce albo kobita nie jest w stanie mnie dobudzić po 20-30 minutach. Poranna pobudka to katorga.

Różnie wchodzi- jednego szurnie po 30 minutach. Mnie ładuje się nawet 2,5h. Przez co parę razy przedawkowałem- budziłem się z zaburzeniami równowagi, wytrzeszczem oczu...
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1784 / 30 / 0
Bardzo luxna propozycja. Dorzuć do baklo nikotynę(tylko nie fajki). A jezeli już palicz i nie daje Ci efektu stymulującego to spróbuj z kofeiną w formie tabletek musujących BePower.

Nie jestem pewien czy zadziała, ale spróbuj, jest spora szansa.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.